Facilitati pentru pasagerii de la clasa Business a companiei Tarom

Read Time:44 Second

[ad_1]

Pasagerii care vor calatori la clasa Business a companiei aeriene nationale Tarom vor beneficia de o serie de facilități incluzând un serviciu de catering special constând într-o varietate de meniuri și o selecție de băuturi premium.

„De asemenea, am lansat și un nou serviciu, de vânzare la bord, disponibil atât pentru Clasa Business, cât și pentru Clasa Economic, care cuprinde o diversitate de produse alimentare, băuturi, produse cosmetice sau parfumuri ale unor brandurilor internaționale cunoscute, la prețuri atractive, precum și bijuterii, ceasuri etc.

Pentru un plus de confort și relaxare pe durata zborului puteți achiziționa produse precum perne simple sau cu spumă de memorie și măști pentru ochi”, scrie pagina oficial de facebook a companiei Tarom.

Articolul Facilitati pentru pasagerii de la clasa Business a companiei Tarom apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Tarom are un nou director general
Next post Cancerul de col uterin – simptome și prevenție (P)
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept