Expozitie dedicata Zilei Nationale a Romaniei – 1 Decembrie 2022: „Generalul de Divizie Iacob Zadic – Un Erou al Marii Uniri”

Read Time:1 Minute, 16 Second

[ad_1]

Muzeul Militar Național „Regele Ferdinand I” anunță deschiderea, în data de 1 decembrie 2022, a expoziției temporare intitulată Generalul de divizie Iacob Zadic, Un Erou al Marii Uniri, la sediul acestuia din strada Mircea Vulcănescu nr. 125-127. Expoziția va putea fi vizitată începând cu 1 decembrie 2022, până la 24 ianuarie 2022.

Pentru a celebra în mod special împlinirea a 104 ani de la Marea Unire și formarea României Mari, Muzeul Militar Național „Regele Ferdinand I” vă oferă ocazia să admirați o serie de obiecte unice prezente în colecțiile muzeului legate de personalitatea celui care a fost Generalul de divizie Iacob Zadic, comandantul Diviziei 8 infanterie în timpul Unirii Bucovinei cu România.

Alături de muzeu se vor afla colaboratori ai instituției, din cadrul asociațiilor de reconstituire istorico-militară care vor face prezentări și demonstrații conforme cu regulamentele de epocă în vigoare la nivelul anului 1918 ale Armatei Române și ale Gărzilor Naționale Românești.

Muzeul Militar Național „Regele Ferdinand I”, una din cele mai vechi și prestigioase instituții de cultură din domeniul istoriei militare autentice românești este deținătorul unui patrimoniu de specialitate de mare valoare, care cuprinde cea mai mare colecție publică de obiecte legate de istoria marilor personalități și a marilor evenimente istorice legate de istoria Neamului Românesc.

Bucurați-vă de sărbătoare!

Articolul Expozitie dedicata Zilei Nationale a Romaniei – 1 Decembrie 2022: „Generalul de Divizie Iacob Zadic – Un Erou al Marii Uniri” apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Ce le merge mintea unora la afaceri, dar „d-alea dubioase”, frate! Tigari de contrabanda, de-aproape 1 milion si jumatate de euro, in loc de paine congelata!
Next post Cum s-ar spune, Mos Nicolae aprinde luminitele vestitoare de sarbatori, la Ploiesti
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept