EXCLUSIV: Premii pentru Ducati Energia Romania la Topul Firmelor Prahovene 2022

Read Time:43 Second

[ad_1]

Compania Ducati Energia Romania SA a fost una dintre protagonistele Galei Topului Firmelor Prahovene, eveniment organizat, la finele lunii noiembrie a anului trecut, de catre Camera de Comert si Industrie Prahova.

Unul dintre premii este cel la categoria „Exportatori de top”, compania Ducati Energia Romania SA fiind in Top 5 la nivelul judetului Prahova la acest capitol.

Bogdan Avram, Directorul General al Ducati Energia Romania; Foto: Prahova Business

Compania Ducati Energia România, care face parte din grupul italian Ducati Energia, cu sediul la Bologna, produce în fabrica de la Ploieşti 10.000 de contoare inteligente pe zi, a căror destinaţie este piaţa Uniunii Europene.

Articolul EXCLUSIV: Premii pentru Ducati Energia Romania la Topul Firmelor Prahovene 2022 a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post  15 Ianuarie: Moment poetic, elevi, oficialitati, flori la bustului lui Eminescu. Ploiestenii, cu spatele la statuie, cu fata si sufletul catre APATIE
Next post Expozitie temporara itineranta: Monumentul Vanatorilor – simbol al orasului Ploiesti
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept