EXCLUSIV: Daria Stefania Malaescu, al doilea titlu ITF in doua saptamani

Read Time:1 Minute, 10 Second

[ad_1]

Daria Ștefania Mălăescu a câștigat ambele probe ale turneului J5 de la Fujairah, a 7-a ediție a ITF West Asia  Cup Pinclus, care a avut loc în perioada 7-12 noiembrie 2022.

La simplu, Daria s-a impus cu 7-6 (6), 6-2 în fața sportivei Laura Brunkel (Danemarca), cu care a făcut pereche și a câștigat la dublu. Cele două s-au impus cu 6-0, 6-2 în fața cuplului Clelia Drudi Lombardi (Italia)/Cleanne Pieckel (Elveția), scor 6-0, 6-2.

La simplu, Daria Ștefania Mălăescu a trecut de Anastasiya Azimbayeva (Turkmenistan), cu 6-1, 6-2, de Aditi Gulati (India), cu 6-2, 6-1, de Clelia Drudi Lombardi (Italia), cu 6-1, 6-3 și în semifinale de Coumba Ben Mamadou Niangadou (Mali), scor 6-0, 6-0, în finală învingând-o pe partenera sa de la dublu, daneza Laura Brunkel.

Acesta este cel de-al doilea turneu câștigat de Daria Ștefania Mălăescu în ultimele două săptămâni, după cel de J4 de la Nairobi, din Kenya, unde a învins-o în finală pe principala favorită, Andraina Mitia Voavy, din Madagascar, cu scorul de 6-2, 6-0.

Articolul EXCLUSIV: Daria Stefania Malaescu, al doilea titlu ITF in doua saptamani a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Custom România – soluții high-tech dezvoltate și produse în România pentru retail-ul modern (P)
Next post Reducerea abandonului scolar- obiectiv strategic pentru guvernanti. Realitatea cuprinde zeci de mii de copii care nu indraznesc sa viseze la ceea ce vor face mai departe
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept