EXCLUSIV: Cand un dascal gandeste ASA, elevii sai primesc binecuvantare!

Read Time:1 Minute, 0 Second

[ad_1]

„Să vrei, să știi, dar mai ales să poți să dai o parte mare din ce ești, din ce ai. Cam asta cred că înseamnă să fii profesor și cam asta cred că înseamnă să-ți onorezi darul.

Le mulțumesc copiilor mei, împreună învățăm, muncim, creștem, traversăm zile, ani, partituri și emoții”.

 Asta a scris… și NU NUMAI… ASTA GÂNDEȘTE violonistul Lucian Duță, profesor de vioară la Colegiul de Artă „Carmen Sylva”, după ce a fost premiat de Primăria Ploiești cu ocazia Zilei Educației. Firește, pentru meritele și rezultatele minunate obiținute de discipolii spi care preiau atât de frumos, de virtuos, taina „reginei instrumentelor”- vioara, poate chiar și pentru o viitoare carieră.

Și ce vrem să spunem aici? Când un dascăl gândește așa profund, atunci, elevii să primesc nu doar har și lecții, ci și un soi înalt de binecuvântare ce nu poate fi cuprins în cuvinte.

Echipa Prahova Business îl felicită și îl asigură pe domnul profesor de tot respectul!

Articolul EXCLUSIV: Cand un dascal gandeste ASA, elevii sai primesc binecuvantare! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Pieton accidentat mortal la Puchenii Mari
Next post Lucrari de reabilitare a sistemului de termoficare aferent Obiectivului 1 Magistrala I Sud – Pantelimon. Anuntul primarului general Nicusor Dan
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept