Elicopterul SMURD, interventie speciala la Sinaia pentru salvarea unui copilas nascut in aceasta dimineata

Read Time:53 Second

[ad_1]

PROMPTITUDINE, IMPLICARE, DĂRUIRE, PROFESIONALISM!

Un bebeluș născut miercuri dimineață la Sinaia… sub amenințarea unei anomalii grave, face, deja, prima sa călătorie. Către… SUPRAVIEȚUIRE!

Urmează ca, din moment în moment, micuțul, care suferă de o afecțiune rară, să fie preluat de un elicopter SMURD care îl va  duce la un spital din București.

Pe surse, ar fi vorba de un băiețel care a văzut lumina zilei chiar în această dimineață în jurul orei 08.00.

La Spitalul din Sinaia va ateriza un elicopter SMURD NEONAT. Copilașul este deja așteptat la spitalul „Grigore Alexandrescu” din București, unde o echipă de medici chirurgi și neonatologi s-a mobilizat și este gata să intervină pentru a-l salva pe acest băiețel.

Demn de apreciat modul exemplar în care s-au unit forțele tuturor cadrelor medicale pentru binele micului sinăian.

Articolul <strong>Elicopterul SMURD, interventie speciala la Sinaia pentru salvarea unui copilas nascut in aceasta dimineata</strong> apare prima dată în Prahova Medicala – informatii din domeniul medical din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Primul tratament cu imunoterapie disponibil pentru pacientii cu cea mai frecventa forma de cancer de ficat
Next post Avarie la o rafinarie din Prahova. Ce a comunicat Garda de Mediu Prahova?
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept