Două tramvaie s-au ciocnit violent in capitala! doua persoane au ajuns la spital!

Read Time:1 Minute, 16 Second

[ad_1]

Credeați că au dispărut… celebrele accidente cu tramvaie, în București??? NUU! Un accident… cu victime s-a prdus chiar în această seară pe șinele de tramvai în capitală.

 În urma impactului violent (înainte de ora 19.00), trei persoane au fost rănite și au primit ajutor medicale de urgență, vineri, după ce două tramvaie s-au ciocnit în Capitală, pe Șoseaua Giurgiului.

Potrivit ISU București – Ilfov, pe Șoseaua Giurgiului a avut loc o coliziune între două tramvaie, în zona stației Cimitirul Evreiesc. Cele două tramvaie se aflau pe același sens de deplasare.

Pentru gestionarea situației de urgență au fost angrenate două ambulanțe SMURD, un echipaj de terapie intensivă mobilă (TIM), moto SMURD, o autospecială de stingere cu apă și spumă si Grupul special de Salvatori.

În urma evaluării medicale la fața locului, dintre cele trei victime, două de sex feminin transportate la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni, în vreme ce a treia victim- un bărbat, a refuzat transportul la spital.

„În cadrul Societăţii de Transport Bucureşti STB SA, s-a declanşat o comisie care va analiza evenimentul iar pe baza rezultatelor se vor lua măsurile care se impun conform Regulamentului Intern STB şi legislaţiei în vigoare”, au transmis reprezentanții companiei. Brigada de Poliţie Rutieră face măsurători la faţa locului. După finalizarea acestora, se va relua circulaţia tramvaielor în zonă.

Articolul Două tramvaie s-au ciocnit violent in capitala! doua persoane au ajuns la spital! apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Un adevarat regal al gimnasticii are loc zilele acestea la Bucuresti!
Next post Cine a preluat interimatul la Ministerul Educatiei? Nimeni nu stie cat va dura aceasta perioada…
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept