Detalii de ultim moment in privinta preluarii retelei secundare de termoficare si a SACET de catre comisia Primariei Ploiesti

Read Time:1 Minute, 23 Second

[ad_1]

„Comisia municipiului Ploiești de preluare a rețelei secundare de termoficare și a SACET, stabilită prin dispoziție de primarul Andrei Volosevici, așteaptă, de ieri, echipa de predare de la ADI Termo Prahova și comisia Consiliului Județean Prahova.

Conform hotărârii Consiliului Județean Prahova Art.1 Se aprobă trecerea bunurilor necesare asigurării serviciului de producere, transport și distribuție energie termică și apă caldă, din domeniul public al Județului Prahova în domeniul public al Municipiului Ploiești, conform anexei nr.1 care face parte integrată din prezenta hotărâre; Art.2 (1) Predarea – preluarea bunurilor care fac obiectul prezentei hotărâri, înregistrate în evidența contabilă, se va face pe bază de protocol încheiat între părți. (2) Predarea – preluarea mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar aferente bunurilor se va face pe baza protocolului menționat la alin.( 1 ). (3) Se aprobă Protocolul de predare – primire conform anexei 2, care face parte integrată din prezenta hotărâre……”

Facem precizarea că, în conformitate cu Art.6 din Protocol, bunurile care nu sunt în stare de funcționare vor rămâne în custodia Consiliului Județean Prahova, până la finalizarea lucrărilor necesare asigurării stării de funcționare a acestora. Situația centralizată a acestor bunuri se va realiza prin întocmirea unei anexe separate la protocolul de predare primire.

Comisia municipiului Ploiești are toată disponibilitatea pentru preluarea, cât mai rapidă, a rețelei secundare de termoficare și a SACET”, au transmis vineri, în jurul orei 12.00, reprezentanții Primăriei Ploiești.

Articolul Detalii de ultim moment in privinta preluarii retelei secundare de termoficare si a SACET de catre comisia Primariei Ploiesti a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Intalniri ale inspectorului general al Politiei de Frontiera Romane cu conducerea FBI si a Garzii de Coasta a SUA
Next post Evenimente incluse dedicate NOPTII CERCETATORILOR, initiate de Muzeul Judetean de Stiintele Naturii Prahova
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept