Descopera programele cu personal trainer de la Ara Fitness

Read Time:2 Minute, 1 Second

TRANSFORMA-TI CORPULl! SCHIMBA-TI VIATA!

Credem in puterea fitness-ului de a imbunatati si schimba viata. Dar stim, de asemenea, ca efortul fizic sustinut nu este deloc usor. Antrenorii ARA sunt aici pentru a-ti oferi motivatia de care ai nevoie. Antreneaza-te cu expertii nostri pentru a vedea rezultatele!


  • slabire
  • tonifiere
  • cresterea masei musculare
  • imbunatatirea starii generale

Rezultatele se vad atunci cand faci antrenamentele cu placere. La ARA Fitness Club, o tii intr-un zambet de cand vii si… mult dupa ce ai plecat.

În acest sens, Ara Fitness este locația ideală atât pentru cei care vor să facă sport de plăcere dar și pentru cei care caută performanță, beneficiind de aparatură modernă și diversificată dar și de sfaturile celor mai buni antrenori.

Seteaza-ti obiectivul!
Noi te ajutam sa ti-l indeplinesti


La fiecare pas, de la intrarea in sala, vei fi insotit de un antrentor pasionat, care foloseste cele mai noi tehnici, atat in cadrul sedintelor personalizate, cat si acasa, prin intermediul unui plan de nutritie.

La prima intalnire se realizeaza o fisa personala, formata din:

– program de exercitii fizice
– program nutritional

personalizat in functie de nevoile fiecarui client.

Scopul nostru este sa ai rezultate vizibile, intr-un timp cat mai scurt, iar transformarea sa fie totala, insa fara a suprasolicita organismul.


ARA-alberto1
ARA-alberto3

ALBERTO
TEODORESCU


La varsta de 23 ani a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport in cadrul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport, specialitatea Fitness/Culturism. Inainte de a deveni bodybuilder si antrenor personal, Alberto a jucat fotbal profesionist timp de 8 ani. El a condus echipa la victorii pentru mai multe sezoane si a fost unul dintre cei mai buni jucatori din lot.

Incepand cu anul 2008, si-a gasit o noua vocatie – bodybuilding-ul. A devenit o parte constanta din viata lui si a inceput sa lucreze cu oamenii, ajutandu-i sa ajunga la potentialul lor maxim si sa le transmita motivatia si cunostintele sale. A urmat Scoala de Fitness Scandinavia unde si-a extins cunostintele de antrenament pana la cele de nutritie, motivatie si transformare corporala.

ANTRENAMENTE PERSONALIZATE


Rezultatele sunt totul! Asa ca antrenamentele tale vor fi modifcate atunci cand antrenorul va considera ca este necesar, astfel incat sa ne asiguram ca faci constant progrese.

Motto-ul lui Alberto: Nu exista “nu pot”, exista doar “nu vreau”.

Descopera oferta ARA FITNESS

Contact:

Ara Fitness Club

Soseaua Unirii 236, Complex Comercial, Moara Corbeanca.office@arafitness.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Sfaturi pentru a vă menține anvelopele în formă, astfel încât să fiți în siguranță
Next post Paul Georgescu, singurul român nominalizat pentru a treia oară consecutiv la titlul de Man Of The Year la înot în ape deschise
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept