Delegatie a Ambasadei Republicii Islamice Iran, in vizita la CCI Prahova

Read Time:40 Second

[ad_1]

Joi, 13 octombrie 2022, Camera de Comert si Industrie Prahova a primit vizita E.S. Dl. Seyed Hossein Sadat Meidani, Ambasadorul Republicii Islamice Iran in Romania, care a fost insotit de Dl. Mohammad Mahdi Mahdikhah si Dl. Abbas Bayani, Consilieri in cadrul Ambasadei.

La eveniment au mai participat Anca Popa – Viceprimarul Municipiului Ploiesti, Ion Pana – Rectorul Universității Petrol-Gaze din Ploiești si Dorel Dusmanescu, Prorector in cadrul UPG Ploiesti.
Discutiile au vizat aspecte privind colaborari comerciale, investitionale, academice, culturale si institutionale.
Intalnirea a fost urmata de vizite la Confind (utilaj petrolier) si SanConfind (servicii medicale).

Articolul Delegatie a Ambasadei Republicii Islamice Iran, in vizita la CCI Prahova a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post ITM Prahova – participare la Pitesti la un simpozion in cadrul campaniei „Locurile de munca sanatoase iti fac sarcina mai usoara”
Next post Noul ministru al Educatiei vrea sa puna accent pe „bucuria elevului si a studentului de a merge la scoala”! A sustinut prima conferinta de presa
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept