DECLARATIA ZILEI, la Ploiesti…?

Read Time:54 Second

[ad_1]

Să fie, oare, asta, „declarația… zilei”, la Ploiești?!?

 Primarul municipiului, Andrei Volosevici: ”Scenariul pe care îl avem pentru a se da drumul cât se poate de repede, intuiția îmi spune maxim 15 (n.r. octombrie), poate chiar și mai devreme, atât la apă caldă, cât și la căldură în oraș”.

Edilul a venit ci cu oareceprecizări de ordin tehnic, subliniind că în prezent se lucrează la cazanul (CAF)5, urmând ca, în timp ce acesta va deveni funcțional, să se facă lucrările necesare și la cazanul (CAF)2.

 O declarație care, cumva dă speranțe ploieștenilor care se chinuie FĂRĂ APĂ CALDĂ de mai bine de 2 luni!!!

O declarație făcută în cadrul ședinței extraordinare de azi a Consiliului local, declarație ce, însă, așa cum se poate observa conține cuvântul intuiție… drept argument…

Puteți viziona derularea ședinței aici: https://www.facebook.com/ploiestiprimarie/videos/1110532346253278

Articolul DECLARATIA ZILEI, la Ploiesti…? a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Top 3 aspecte la care trebuie să fii atent atunci când alegi un sistem de supraveghere video (P)
Next post Cui a aplicat Politia Locala Bucuresti amenzi de 80.000de lei?
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept