DE DAT EXEMPLU: In Salaj, intalnirile de lucru intre presedintele forului judetean si directorii bibliotecilor din judet- obicei tare fain

Read Time:2 Minute, 4 Second

[ad_1]

Apoi, fraților, stați așa: Sălajul are MAI MULTE BIBLIOTECI??? DA, ARE! (În Prahova câte biblioteci publice sunt?)

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a avut, marți, 31 ianuarie, o întâlnire cu reprezentanții bibliotecilor comunale și orășenești din județ.

Trebuie să spunem că evenimentul, LA NIVELUL JUDEȚULUI SĂLAJ NU E O… RARITATE, ba chiar, din fericire, confirmă așezarea, acolo, în miez de Ardeal, a unei tradiții demne de apreciat și… de luat ca EXEMPLU! (se aude?!?!)

„Biblioteca are un rol deosebit în dezvoltarea societății și, în primul rând, în formarea și educarea copiilor și tinerilor noștri. Știu că misiunea dumneavoastră este una dificilă, în special în mediul rural, un motiv în plus pentru a ne exprima recunoștința față de toată munca depusă în comunitățile în care activați ca slujitori ai cărții. Vă felicit din inimă, vă doresc multă sănătate și să vă bucurați de ani mulți alături de cei dragi”, a transmis cu ăncântare, emoție și mulțumire Dinu Iancu-Sălăjanu.

În același context, s-a discutat și despre inițiativa CJ Sălaj, în calitate de lider de parteneriat, de a depune împreună cu Biblioteca Judeţeană „I.S. Bădescu” Sălaj și cu UAT-uri din județ, un proiect de finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, pentru renovarea a trei biblioteci comunale și dotarea altor 29 cu computere și echipamente tehnice, în vederea digitalizării acestora și a dezvoltării de competențe digitale în rândul cetățenilor.

*** Evenimentul a inclus și un moment festiv, în cadrul căruia președintele CJ Sălaj a înmânat diplome de excelență pentru întreaga activitate foștilor bibliotecari de la Nușfalău – Somogyi Vengli Judith și Sălățig – Ionel Peter, recent ieșiți la pensie. De asemenea, pentru cei 25 de ani dedicați cărții, a oferit o diplomă de apreciere Floricăi Popiț, de la Biblioteca Publică Bocșa.

În Sălaj, sus, aproape de… unʼ s-agață harta-n cui, întâlnirile de lucru între președintele forului județean și directorii sau curatorii bibliotecilor din județ au devenit un obicei tare fain. Pentru că omul ăsta, artistul ăsta de ne umple inimile face treabă, nu glumă, în calitatea sa de preeședinte de Consiliu Județean, își asumă rolul și ține cultura la rang de PRIORITATE ZERO!

Articolul DE DAT EXEMPLU: In Salaj, intalnirile de lucru intre presedintele forului judetean si directorii bibliotecilor din judet- obicei tare fain a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Premierul- consultari cu reprezentantii Consiliului Investitorilor Straini
Next post AGRIFISH: Ministrul roman al Agriculturii- „Rugam Comisia Europeana sa demareze procedura de revizuire a legislatiei privind etichetarea mierii comercializate in UE
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept