Dă-mi dracu’ în spatele uşilor închise – Partea 1 | Povești de sex fantezie

Read Time:11 Minute, 51 Second

Marina era al naibii de fierbinte când era supărată și cu siguranță era supărată pe mine acum.


inele

Ieri am avut un prieten pe care l-am prins cu mâna roșie săpat prin rufele ei. El ținea o pereche roșie și sexy de chiloții ei murdari chiar lângă fața lui. I-am spus „ce dracu’, apoi am izbucnit în râs. Încă mai chicoteam de prostia, dar eram cu adevărat supărat că prietenul meu a încălcat intimitatea Marinei. M-am așezat pe canapea și era pe cale să-i dezlănțui iadul pe fund pentru lipsa de respect înfiorătoare.

Chiar atunci colega mea de cameră a intrat pe ușa din față. Stând la intrare, s-a oprit mort. Ochii ei erau larg deschiși și vulturul concentrat asupra prietenului cu chiloții ei murdari în fața lui. S-a uitat câteva secunde uluită, apoi și-a schimbat atenția asupra mea. „De parcă ai aduce nenorociți acasă”, a spus ea.

Și-a dat jos o pereche fierbinte de pantofi albi în stil sandală și mi-a biciuit una în cap. Mi-a fost dor de mine și a lovit partea din spate a canapelei aterizează inofensiv lângă mine. Am încercat să-i explic că tocmai l-am prins pe tip și am izbucnit în râs de șoc. Plănuiam pe deplin să-i dau rahat. Ea n-ar avea nimic din asta și mi-a dat naibii de ochi. Era super supărată și pentru mine deosebit de fierbinte. Era ceva în felul agresiv în care se mișca când era supărată, care mi s-a părut uluitor. Marina avea sânii ca un înger și areola și sfarcurile ei uriașe s-au umflat tari și fierbinți când era supărată. Nu m-am putut abține să nu sparg un zâmbet de bărbat viclean. Desigur, asta a enervat-o mai tare.

Prietenul meu lipsit de respect a plecat imediat. Partea nenorocită este că și-a băgat oricum chiloții roșii murdari fierbinți în buzunar. A trecut chiar pe lângă Marina și cu mine, cu un rânjet stupid pe față. Nu a ajuns departe înainte ca Marina să-l lovească puternic în ceafă pentru a încuraja o ieșire rapidă. Se auzi un sunet „Twack” foarte distinct, care părea să răsună. Al naibii de nenorocit, spuse ea. Ea a trecut pe lângă mine încă purtând un pantof și și-a trântit ușa dormitorului. Colega mea de cameră este un slob și în sfârșit iese în weekend. Abia așteptam să iasă naiba. Ne-am înțeles ciudat de bine, dar ne-am bătut capul recent. Uneori, prietenii au nevoie doar de o pauză, nu?

Acesta a fost weekendul meu și dacă ea nu pleacă pentru o vreme, probabil că m-aș sparge. Câteva minute mai târziu, și-a deschis ușa dormitorului. Ținea același coș de rufe care ținea chiloții ei furați, rochia sexy cu model pe care o purta când a intrat era deasupra. Sânii ei păreau magici în acea rochie. Pleacă cu un nenorocit de idiot pe care îl cunoaște de o lună și acum sunt îndrăgostiți. În mintea mea, casa de groază Amityville spunea „Ieși afară”.

Acum pe jumătate îmbrăcată și încă purtând un pantof, s-a uitat la mine și a spus „Îmi ai o pereche de chiloți de calitate, cățea”. Purta ciorapi negri din plasă, strânși, cu un maiou violet. Avea și ea o pereche fierbinte de chiloți violet. Marina avea sâni ascuțiți de dimensiuni sănătoase, cu sfarcurile umflate în mod natural. Sânii ei umflați de furie au făcut din maiou decoltat mov un site foarte special al naibii. Să ne vedem goi sau în diferite stadii de dezbracare a fost destul de obișnuit, la urma urmei, împărțeam o casă și aveam respect „pe adevărat” unul pentru celălalt. Câștigă câștig în ceea ce mă privea.

O auzeam înjurând pe sub răsuflare, încă plimbându-se cu un pantof. O clipă mai târziu stătea chiar în fața mea și mi-a spus „unde este pantoful meu dracu?”. Pentru a fi un nemernic, am păstrat contactul vizual cu ea în timp ce am împins pantoful alb drăguț pe care ea îl prinse spre mine în crăpătura canapelei. I-am răspuns cu „Nu știu naibii, tu prin asta la mine cra cra bitch”. Ținea în mână o sticlă cu parfum Katy Perry. Bănuiesc că nu i-a plăcut răspunsul meu și mi-a aruncat-o pe Katy Perry foarte tare pe picior. „Dă-te dracu, He-Man”, a spus ea și a plecat, încă cu un pantof.

Piciorul meu l-a durut pe om, a fost o tăietură mică și o picătură de sânge roșu aprins acolo unde sticla m-a lovit. Cu siguranță avea să lase o urmă. În timp ce m-am aplecat și să-mi frec piciorul rănit, am găsit sticla de parfum. L-am ridicat și l-am îndesat în gaura canapelei cu pantoful și m-am gândit în sinea mea: „noroc să-ți găsești târfa de rahat”.

Deodată, cu coada ochiului, am văzut ceva venind repede în direcția mea generală. Marina stătea la intrarea pe hol, încă în ipostaza de ulcior din ligii majore, celălalt pantof al ei a trecut pe lângă mine ca o cometă. Lampa proastă pe care am urât-o mereu a luat întregul impact al pantofului și a zburat de pe masă și s-a spart în aproximativ 8 bucăți semnificative. Am izbucnit în râs. Era evident că nu a fost de acord cu râsul meu și a pășit puternic și repede spre mine. M-am ridicat repede pentru că nu eram sigur la ce să mă aștept.

Marina a făcut un ultim pas agresiv spre mine și s-a oprit. S-a uitat cu vulturul în ochii mei pentru o clipă, apoi imediat în jos, la picioarele mele. Un zâmbet lent super distractiv a apărut pe chipul ei. De data aceasta, ea a izbucnit în râs. S-a uitat din nou la ochii mei, de data aceasta cu adevărat amuzată și a spus „De parcă ai avea un penis tare”.

Dă-mi naiba. M-am uitat în jos la propriul meu penis și am confirmat că era într-adevăr dur. nici nu am observat. Ca niște înotători sincronizați, am izbucnit amândoi în râs isteric. După câteva secunde, și-a șters lacrimile de râs de pe ochi, a mai aruncat o privire la stânca mea și și-a dus mâna dreaptă la frunte. Ea chiar a salutat-o ​​în stil militar. Am fost amuzat și încântat. Cu un zâmbet jucăuș pe buze, s-a uitat la mine și a spus „Captain Cock”. Ea s-a întors și a plecat, chiloții ei violet urcându-se în pliul obrazului fundului, în timp ce se îndrepta spre dormitorul ei, s-a uitat scurt la mine cu un zâmbet fierbinte și apoi a trântit ușa.

Am avut un moment de stinghere în care nu eram sigur ce dracu să fac cu mine. M-am așezat să mă relaxez pe canapea, dar mișcarea mea era încă acolo, mândră și rugată. Am bătut totul în glumă și i-am spus „în jos băiete” Am chicotit în sinea mea în timp ce mă uitam pe bărbatul meu cum se leagăna înainte și înapoi exact ca un pendul. , „fă ceva cu stânca Captain Cock” a râs din nou și a închis ușa dormitorului ei cu putere. Mi-am adus ochii înapoi la propriul meu penis care se legăna până când s-a oprit complet și a izbucnit în râs. 2 secunde mai târziu, am auzit ușa deschizându-se din nou o crăpătură iar Marina a izbucnit din nou în râs.De data aceasta și-a închis ușa încet.Creierul meu bărbat s-a gândit pentru o clipă „A fost o invitație?”

Nu ne-am luat niciodată, Marina și cu mine. Întotdeauna am găsit că simțul umorului bizar al celuilalt a fost ceea ce ne-a atras unul către celălalt. Aveam în minte mai intime decât știa oricare dintre noi. Niciunul dintre noi nu s-a reținut, prieteni cu zero șir = dracu-ți libertatea.

Am vorbit mult despre tot felul de prostii, inclusiv despre sexul cu alți oameni. Am avut o legătură specială care vine doar odată cu unirea minților asemănătoare. O adevărată super-putere dacă mă întrebi pe mine.

De data aceasta (rezistând impulsului de a spune „în tabăra de trupă”) mi-a arătat una dintre noile ei jucării sexuale, a lăsat-o pe masă, a zâmbit și s-a uitat la mine. Ea a spus „verificați chestia asta dracului”. Era roz și în formă de ou, cu o coadă lungă, roz. Mi-a amintit de un spermatozoid individual într-o cursă de fertilizare a recoltei de fete. Habar n-aveam ce este. Eram pe cale să spun ceva când Marina a intervenit din nou. „Târfa asta roz știe naibii de Kun-fu!!”. Ne-am uitat amândoi și am râs. „Ok Marina, ce dracu este”, am spus. Îi spun „Pink Bitch”, a spus ea cu un rânjet fierbinte.” Este un vibrator cu telecomandă”. ” Ce?” am spus chicotind. „Nu are brațe sau picioare; cum ar putea să cunoască Kun-fu?”. Marina pur și simplu a râs și a spus „Este o lovitură dracului, bine”. Am chicotit amândoi din nou. Un zâmbet viclean s-a format pe buzele roz frumoase ale Marinei. Dacă nu știam mai bine, chiar aș spune că saliva puțin. Deodată, cățeaua roz a început să danseze pe toată masa, lovindu-se și șlefuind și vibrând. A apăsat câteva butoane de pe telefonul ei și modelul de vibrații se schimba de fiecare dată. Sunetul vibratorului de pe masă se schimba cu fiecare apăsare. Sunt destul de sigură că există o setare care a făcut ca această jucărie sexuală să facă capriole al naibii. „Târfa asta chiar se mută pe muzică”, a spus ea. „Nu există nimic ca melodia mea preferată care să mă facă să vin”.

Era al naibii de animată. „Propria mea muzică mă ia tare”. Zâmbetul ei umed mi-a dat fiori pe șira spinării. Cred că am avut pielea de găină. „Ce dracu’ vorbești despre cățea cra cra? Am răspuns. Și-a luat o clipă, și-a luat un pic cu telefonul și următorul lucru l-am știut pe Phil Collins: „În aer se juca în seara asta. Destul de sigur, cățea roz a vibrat total la melodie. Marina a zâmbit și a început să cânte „Pot să simt cum cuming în aer în seara asta, Doamne!”. Felul în care a spus „O, Doamne” a fost probabil cel mai sexy lucru pe care l-am auzit vreodată.

0 Plimbarea mea pe banda de memorie s-a terminat fulgerător când am auzit „În aer diseară” venind din spatele ușii închise a dormitorului Marinei. Eram al naibii de hipnotizat. O auzeam gemând ușor. Zgomotele pe care le scotea erau absolut de nedescris. Tremuram literalmente de uimire. Un minut mai târziu am auzit-o spunând „căpitane Cock, vino aici acum!”. Mi s-a transformat pielea de găină în munți, iar părul de pe ceafă mi s-a înțepenit. Acel sunet din nou „O, Doamne”. Nu mai era doar un cuvânt; era sunetul plăcerii cerului și pământului cu o fundă roșie mare.

Mi-a luat o secundă să mă înregistrez. Tocmai mi-a cerut să vin la ea acum? Eram paralizat de emoție și tremuram ca un iepure rece. Se pare că nu am fost suficient de rapid pentru că Marina a țipat la mine „Acum, cățea!!”. Am sărit ca un ninja de pe canapea și am fugit la ușa dormitorului ei. Am încercat mânerul, dar ușa era clar încuiată. A fost un „Click, Click” distinct când am întors butonul înainte și înapoi. Sunetul ăla al naibii din nou „O, Doamne!” „WTF” Marina, am spus. „Ușa este încuiată”. „Nu poți intra”, a răspuns ea. „Așează-te acum!” a spus ea ca toate sexy ca la dracu.

M-am supus și m-am așezat în fața ușii dormitorului ei; Phil Collins își făcea acum solo-ul de tobe. Am auzit-o pe Marina coborându-se din pat și o clipă mai târziu a simțit aer rece venind din crăpătura dintre fundul ușii și podea, în timp ce a lăsat jos o pătură moale. Aici stăteam pe podea, în față, pe o ușă încuiată, cu colegul meu de cameră de cealaltă parte. O auzeam pe o cățea roz vibrând către Phil și o simțeam zvârcolindu-se. Era suficient spațiu sub ușă pentru a încăpea un deget, desigur că degetul arătător umed al Marinei a trecut prin el. „Miroase-mă”, a spus ea. A fost un moment de decernare a academiei pentru mine. „Aș dori să mulțumesc academiei”, am spus pe sub răsuflare în timp ce îmi ajustam poziția și acum stăteam întins pe podea în fața degetului sexy al Marinei. Mi-am pus nasul direct pe ea udă și am inspirat adânc. Mirosul era puternic, mucegăit și al naibii de delicios. „Oh Doamne!” a sunat din spatele ușii. „Marina, porcușule, dragă, lasă-mă să intru”, am spus. „Nu”, a spus ea ferm. O bătaie de inimă mai târziu, o pereche de chiloți mov sexy, udă ca naiba, mi-a venit din crăpătura ușii.

„Cum gust” fără să piardă o bătaie ea a adăugat „Acum înfășoară-mi chiloții gustoși în jurul penisului tău”. Nu aveam nevoie de un specialist în rachete care să-mi facă o imagine, „Aș dori să mulțumesc cu adevărat academiei”. m-am gândit în timp ce îmi scoteam pantalonii jos. I-am înfășurat rapid chiloții ei caldi umezi în jurul penisului meu și am început să mă mângâi. O clipă mai târziu două dintre degetele ude ale Marinei au apărut de sub uşă. „Ling-i curățenie și dă-i dracu’-mi cățea cu chiloții”, a spus ea fierbinte.

Ne-am tras între ușile închise. „Oh Doamne!” a răsunat din nou. „Sperme în chiloții mei și dă-i înapoi”, a spus Marina. Nu a trecut mult până am făcut-o. Probabil a fost cel mai sexy moment pe care l-am trăit vreodată în viața mea. Tremuram ca un pisoi speriat când i-am dat chiloții înapoi. O clipă mai târziu, ea a țipat de parcă cerul și pământul ar fi nenorocit și a gemut ca o vedetă porno.

„Acum la naiba cu cățea”, a spus ea „Mă duc la culcare”

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post SANTIER pe b-dul I.C. Brătianu
Next post Becoming Gangamma: Embodying She Who Is Too Much To Bear
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept