Cursuri de urgențe medicale în cabinetul stomatologic

Read Time:58 Second

Dacă ești la început de drum, și ești medic sau asistent, Asociația Succes în Educație și Sport vine în sprijinul tău pentru a deveni un bun profesionist, și a conceput special cursul de urgențe medicale in cabinetul stomatologic cu o parte atât teoretică dar mai ales cu un puternic caracter practic. Cursurile practice sunt susținute de specialiști în medicina de urgență, ce doresc să-și împărtășească cunoștințele și priceperea generațiilor viitoare.

Cursul de urgențe medicale în cabinetul stomatologic este structurat astfel :

  • Elemente de prim ajutor (compresii toracice, metoda Heimlich, gestionarea unei situații de criză, etc )
  • Gestionarea urgențelor medicale (șoc anafilactic, hemoragii, stop cardiac, leșin, crize convulsive, etc )
  • Trusa de prim ajutor de bază și medicamentația folosită

Pentru o mai bună pregătire Asociația Succes în Educație și Sport oferă bonus cursul de realizare practică de proceduri medicale – realizare injecții, recoltare intravenoasă, montare branulă și multe altele!

Indiferent în ce domeniu ai ales să te specializezi, Asociația Succes în Educație și Sport vine mereu în sprijinul tău și se asigură de calitatea și buna desfășurare a cursurilor, satisfacția cursantului fiind mereu o prioritate și un indicator de performață ce este intr-o continuă dezvoltare.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Cum să recoltezi și să faci injecții ca un profesionist? Vrei să capeți experiență în domeniul medical?
Next post Trei vinuri din gama Chateau Valvis au fost medaliate la concursul AWC Vienna
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept