Cum va fi Black Friday in 2022? La ce să ne așteptăm (P)

Read Time:2 Minute, 24 Second

[ad_1]

Black Friday este evenimentul cel mai așteptat al fiecărui an. Acesta a prins din ce în ce mai multă amploare, iar astăzi în anul 2022, magazinele din întreaga țară se pregătesc pentru o nouă ediție.

La ce să ne așteptăm? Află răspunsul la această întrebare în acest articol unde vom desfășura acest subiect.

Cu ce beneficii vine Black Friday 2022 față de anii anteriori?

Odată cu trecerea timpului, de la an la an, Black friday este organizat la un nivel mai înalt și mai facil pentru cumpărători. Lista magazinelor participante în anul 2022 va fi una mult mai mare iar reducerile printre cele mai surprinzătoare. Produsul pe care l-ai avut pe lista de dorințe de ceva timp este mult mai aproape de a deveni realitatea ta în această perioadă.

Care categorii de produse vor fi cele mai căutate în perioada Black Friday?

Conform sondajelor, oamenii asociază cumpărăturile de toamnă cu evenimentul Black Friday. Aceștia urmăresc îndeaproape produsele preferate și așteaptă cu entuziasm să se anunțe că a fost dat startul celui mai tare eveniment, care îi va face să economisească bani dar și să trăiască emoții de fericire datorită produsului achiziționat.

Ziua amatorilor de cumpărături vine cu o gamă de produse din diverse categorii. În primul rând produsele cele mai căutate în această perioadă sunt în funcție de necesitățile fiecăruia, bărbații caută produse de interesul lor personal din categoriile: electronice, bricolaj, sport iar femeile sunt atrase de categoriile: accesorii, vestimentație, articole pentru casă și copii.

Cumpărături de Black Friday online vs magazin

Magazinele fizice permit vizualizarea produsului și achiziționarea directă al acestuia, însă există un dar, stocul poate fi limitat, și între timp să ajungă alți cumpărători mai rapizi la destinație. Cu un mare avantaj în acest caz vin magazinele online. Astfel, la momentul în care te hotărăști să achiziționezi produsele online ești doar la un click distanță și orice emoție stresantă nu-și are locul, comanzi din confortul casei tale, de pe stradă, de la birou și de oriunde te-ai afla, iar comanda la ușa ta te va întâmpina.

Cât de avantajoase vor fi reducerile de Black Friday 2022?

Cele mai importante branduri atât locale cât și internaționale începând cu cele pentru haine, încălțăminte și continuând cu cele de frumusețe și îngrijire personală, casă și electrocasnice vor veni cu reduceri incredibile de peste 90% în timpul perioadei de Black Friday. Aceste zile pline de oferte fierbinți de Black Friday se diferențiază de promoțiile celorlalte luni deoarece sunt mai grandioase și oferă posibilități mult mai mari de achiziționare pentru fiecare.

În concluzie, profită de Vinerea Neagră și fă-ți zilele mai colorate ție sau celor dragi făcând cumpărături înțelepte!

Articolul Cum va fi Black Friday in 2022? La ce să ne așteptăm (P) a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Welcome to SatS!
Next post Turcia, egal acasă, cu Luxemburg în Liga Națiunilor. Victorii pentru Croaţia, Belgia şi Franţa
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept