Cum s-ar spune, Mos Nicolae aprinde luminitele vestitoare de sarbatori, la Ploiesti

Read Time:1 Minute, 18 Second

[ad_1]

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a dispus ca iluminatul public ornamental de sărbători să fie aprins luni, 05 decembrie a.c., la ora 18.00.

Inaugurarea festivă a iluminatului public ornamental în municipiul Ploiești va avea loc în fața sediului municipalității, din Piața Eroilor nr. 1 A, în prezența a numeroși copii, dar și a părinților și bunicilor, precum și a reprezentanților administrației publice locale.

Municipalitatea recunoaste că momentul oficial ornamental a fost special ales în Ajun de Moș Nicolae, pentru a aduce bucurie în rândul celor mai mici ploieșteni, iar festivitatea mult așteptată va marca, astfel, debutul perioadei sărbătorilor ce ne aduc feeria și Traițiile Crăciunui și Anului Nou, în municipiul nostru.

Ploieștenii sunt așteptați să participe la acest eveniment și să aprecieze orașul lor, îmbrăcat în straie luminoase de sărbătoare. Rămâne de văzut cât de meșteșugit, de pitoresc va fi decorul

Pentru buna desfășurare a acestui eveniment și pentru ca ploieștenii să admire din plin frumusețea iluminatului public festiv, Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației, întrunită  în  ședință de lucru, astăzi, a aprobat închiderea circulației rutiere, în data de 5 decembrie 2022, începând cu ora 17.00 până la ora 22.00, pe tronsonul cuprins între sens giratoriu Catedrala ″Sf. Ioan Botezătorul″ (Piața Eroilor nr. 1 A ) și strada Gheorghe Lazăr (Piața Victoriei).

Articolul Cum s-ar spune, Mos Nicolae aprinde luminitele vestitoare de sarbatori, la Ploiesti a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Expozitie dedicata Zilei Nationale a Romaniei – 1 Decembrie 2022: „Generalul de Divizie Iacob Zadic – Un Erou al Marii Uniri”
Next post Mamele de gemeni, tripleti sau multipleti vor primi mult mai multi bani de acum incolo
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept