Cum a fost azi?! Asa…

Read Time:1 Minute, 10 Second

[ad_1]

Primăria municipiului Ploiești și Garnizoana Ploiești au organizat o serie de acțiuni prilejuite de Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății, marcată, în fiecare an, la data de 22 decembrie.

La ceremonii au particpat reprezentanțiai autorităților locale și județene, ai instituțiilor de cultură și…„o mână” de ploieșteni (căci din păcate,tradiția asta se menține!)

Astfel, începând cu ora 10.00, la cimitirele Bolovani, Viișoara și Eternitatea, s-a derulat simultan activități în cadrul cărora a fost cinstită memoria eroilor Revoluției din 1989. S-au oficiat servicii religioase și s-au depus coroane și jerbe de flori.

 La monumentul situat pe esplanada Palatului Administrativ  au avut loc, începând cu ora 11.00, o serie de manifestări menite să comemoreze evenimentele din Decembrie 1989. În prezența oficialităților, a revoluționarilor și a ploieștenilor prezenți s-a intonat Imnul Național al României, a avut loc o ceremonie religioasă și s-au depus coroane și jerbe de flori.

Totodată, la Catedrala “Înălțarea Domnului” s-a oficiat un serviciu religios, urmat de depunerea coroanelor și jerbelor de flori în memoria eroilor Revoluției din Decembrie 1989.

„Momente”, ceremonii, aducere-aminte… niscaiva gânduri, jerbe și coroane. Și parcă… mai mulți reprezentanți ai autorităților decât… ploieșteni.

Articolul Cum a fost azi?! Asa… a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post MOS CRACIUN pentru Teatrul de Vara „Nicolae Balcescu” din capitala
Next post Leonardo Badea (BNR), despre „Perspective pentru anul urmator si posibile raspunsuri pentru provocarile existente”
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept