Crosul Tineretului, in Parcul Bucov. Se alearga 6 kilometri

Read Time:1 Minute, 8 Second

[ad_1]

Miercuri, 12 octombrie 2022, la ora 17.00, în Parcul Bucov, Casa de Cultură a Studenților Ploiești, în parteneriat cu Administrația Parcului Memorial „Constantin Stere” Ploiești, Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești – Departamentul de Activități Motrice și Sport Universitar și Asociația Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești organizează competiția „CROSUL TINERETULUI”, eveniment finanțat de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse și aflat sub egida Anului European al Tineretului în România.

Proiectul are ca scop educația pentru sănătate prin promovarea unui stil de viață sănătos și armonios și se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 – 35 de ani, pasionați de alergare.

Competiția constă în parcurgerea a 6 km, fiind organizat pe 2 categorii: feminin și masculin.

Înscrierea participanților se face în limita locurilor disponibile, prin completarea online a formularului aflat pe pagina de Facebook a Casei de Cultură a Studenților Ploiești (https://forms.gle/qjkHML4zqs4cn84Z6).

Primele 25 de persoane înscrise în competiție vor benefia de un kit de participant.

În cadrul concursului se vor acorda următoarele premii:

  • Locul I – Brățară fitness – android/iOS;
  • Locul II – Căști in-ear wireless;
  • Locul III – Baterie externă wireless/USB-C.

Articolul Crosul Tineretului, in Parcul Bucov. Se alearga 6 kilometri a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Avioane ale MApN alimentate cu combustibil neconform. Procurorii DIICOT fac cercetari
Next post Dinamo Bucuresti, prima victorie in grupele Ligii Campionilor la handbal masculin: 32-27 cu FC Porto
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept