Constructia Pasajului Doamna Ghica intra intr-o noua etapa

Read Time:1 Minute, 27 Second

[ad_1]

ATENȚIE! Se întâmplă la Pasajul Doamna Ghica: Începând din data de 11 noiembrie se va monta porțiunea de pod care traversează intersecția, etapă pentru care se vor instaura o serie de restricții de trafic provizorii. Pentru porțiunea dinspre bd. Tei elementele metalice sunt deja în șantier și se estimează că într-o lună se vor monta până aproape de centrul intersecției.

De vineri, provizoriu, tramvaiul 21 va fi înlocuit cu linia de autobuz 621, iar pe sensul către centrul orașului mașinile vor circula pe linia de tramvai.

Echipajele poliției locale București, împreună cu poliția locală sector 2 se vor afla în zonă pentru fluidizarea traficului și vor face tot posibilul ca circulația în zonă să fie cât mai puțin timp afectată.

„Așa cum a explicat constructorul, pe Șoseaua Colentina sensul spre Obor, se va circula numai pe ampriza liniilor de tramvai, pe trei benzi: una de dreapta spre Bulevardul Lacul Tei și două înainte spre Obor. Aceste restricții vor rămâne în vigoare până la începutul lunii ianuarie.

Ulterior, se va lucra pe sensul celălalt, timp de aproximativ o lună. După ce tablierul va fi montat și sudat nu vor mai fi restricții de trafic.

Și eu și primarul sectorului 2, Radu Mihaiu, facem toate demersurile ca lucrările să fie în grafic. Întreaga structură are ca termen de finalizare luna martie a anului viitor, iar din vară se va deschide și circulația pe pod.

Totodată, am făcut toate plățile necesare și sper ca disconfortul bucureștenilor să fie cât mai mic”, a transmis marți primarul general al capitalei, Nicușor Dan, într-o vizită pe șantier.

Articolul Constructia Pasajului Doamna Ghica intra intr-o noua etapa apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Apel de proiecte in valoare de 250 de milioane de euro pentru proiecte de eficienta energetica
Next post BNR a marit, din nou, rata dobanzii de politica monetara, la 6,75 la suta pe an
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept