Compania 24 Ianuarie Ploiesti, la centenar. Presedintele CCI Prahova a inmanat o placheta aniversara

Read Time:1 Minute, 24 Second

[ad_1]

Presedintele CCI Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu, a  participat, in data de 24 noiembrie 2022, la evenimentul aniversar care a marcat implinirea a 100 ani de existenta si activitate a companiei 24 Ianuarie Ploiesti.

Actiunea, desfasurata la sediul firmei, a reunit, alaturi de reprezentantii conducerii companiei, parteneri de afaceri din tara si din strainatate, dar si parteneri institutionali.

In cuvantul pe care l-a sustinut in cadrul evenimentului, Presedintele CCI Prahova a evidentiat contributia deosebita pe care compania a avut-o la dezvoltarea economiei prahovene si romanesti de-a lungul timpului, precum si aportul, in prezent, la activitatea de export a judetului Prahova.

In incheierea interventiei sale, Presedintele CCI Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu, a inmanat o placheta aniversara conducerii companiei – reprezentata de Dl. Constantin Savu, Presedinte CA – Presedintele Grupului Uzinsider, Costica T. Mustata si de catre Dl. Ion Ilie – Director General.

Compania 24 Ianuarie SA, cu capital integral romanesc, este singura firma prahoveana cu o traditie neintrerupta de 100 ani, cu activitate in productia de echipamente pentru industriile metalurgică, chimică si petrochimică. Firma este membra a Grupului Uzinsider din 1997, iar din 2012 a devenit membra a CCI Prahova. De-a lungul anilor, 24 Ianuarie s-a numărat in numeroase randuri printre firmele laureate la Topul Firmelor Prahovene, organizat de CCI Prahova.

Compania este și un important exportator. Peste 90% din producția sa este destinată exportului – partenerilor din Germania, Austria, Belgia, Olanda, SUA, Danemarca, Italia, Franța, Spania.

Articolul Compania 24 Ianuarie Ploiesti, la centenar. Presedintele CCI Prahova a inmanat o placheta aniversara a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post NECESARA INITIATIVA! (De-ar tine-o tot asa!) Muzeul Gheorghe Tattarescu, consolidat si restaurat prin PNRR
Next post 24-25 noiembrie – Tur de vizite in judet realizat de CCI Prahova in colaborare cu CCIFER
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept