Colindatori din partea Scolii Populare de Arte, vestitori ai Craciunului la Consiliul Judetean. Ce copii talentati avem!

Read Time:48 Second

[ad_1]

Leru-i ler… prunci ca-n poveste

Au venit să dea de veste

Cum Crăciunu-n inimi este,

Cum colindul blând îl cheamă

La ceas binecuvântat de iarnă…

Atmosfera de Sărbători, adusă pe holurile sediului Consiliului Județean Prahova de un grup de colindători din partea Școlii Populare de Arte, din cadrul Centrului Județean de Cultură Prahova. 

 Cu voci minunate, cu har și cu drag de nepieritoarele noastre tradiții, cu tril de cântec bine-vestitor, „la vreme de stea”, micii artiști au pogorât lumina dalbului Crăciun printre angajații  forului județean. Copiii și adolescenții, coordonați de prof. Gheorghe David, au fost recompensați pentru mini-spectacolul de colinde și, firește, pentru conștiinciozitatea cu care se dedică promovării valorilor autentice.

Articolul Colindatori din partea Scolii Populare de Arte, vestitori ai Craciunului la Consiliul Judetean. Ce copii talentati avem! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Descoperire epocala uluitoare pe traseul Lotului I al Autostrăzii Ploiesti – Buzau
Next post InfoCons te informeaza: Sfaturi utile pentru alegerea cadourilor de Mos Craciun
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept