Ce trebuie să știi despre serviciile de închirieri auto din  București (P)

Read Time:4 Minute, 2 Second

[ad_1]

    Serviciile de închirieri auto  sunt ceea ce ai nevoie atunci când printre planurile tale de viitor se află și o excursie. Cu scopul afacerilor sau doar pur și simplu o călătorie cu familia, mașinile noastre sunt cele care îți asigură confortul garantat.
    Ești în căutarea unor mașini de închiriat cu care să ieși în evidență în fața partenerilor de afaceri? Ai nevoie de câteva accesorii în plus, dar costisitoare ca preț, pentru vehiculul tău? Cauți o firmă de rent a car în București care să îți pună la dispoziție o mașină la orice oră din zi?
    Răspunsul la toate întrebările tale suntem noi, Five rent a car!

 1. Îți aducem confortul cerut oriunde dorești!

    Firma noastră de închirieri auto își pune întotdeauna clienții în prim plan, fiind primii pe lista de priorități! Noi suntem cei ce se asigură că ai parte de siguranță, de confort și de cele mai plăcute momente alături de familie, prieteni sau orice persoană te însoțește!
    Îți punem la dispoziție o gamă largă de accesorii care să completeze imaginea unei călătorii perfecte. Din acest motiv, putem să ne lăudăm cu atenția și grija pe care o punem în serviciile pe care ți le oferim.
    Gama de accesorii pe care ți-o punem la dispoziție este aceasta:

 • Sistemul GPS; vă oferim șansa de a vă face călătoriile mai plăcute fără a sta cu griji în legătură cu drumurile necunoscute pe care doriți să mergeți.
 • Stație radio; pentru călătoriile de lungă durată acestea sunt perfecte pentru destinderea atmosferei.
 • Scaun de copil; pentru siguranța întregii tale familii.
 • Detector radar;
 • Lanțuri;
 • Portbagaj suplimentar;
 • Suporturi pentru schiuri;
 • Altele;
 • Descoperă alături de noi gama noastră de mașini de închiriat!

    Tot ce ai de făcut este să ne spui care este scopul călătoriei tale, iar echipa noastră deja va știi ce mașină ți se potrivește. Experiența acumulată de-a lungul anilor, ne-a ajutat să ne dezvoltăm simțurile și să înțelegem din start nevoile clienților noștri.
    În funcție de scopul călătoriei tale și de numărul de persoane care te vor însoți, noi ți-am pregătit opțiunile cele mai bune pentru tine.
    Dacă scopul excursiei tale este pur și simplu o călătorie cu familia, noi ți-am recomanda cu drag mașinile low-cost. Știm cât de costisitoare pot fi unele plecări de acest tip, iar noi vrem să îți facem viața puțin mai ușoară din acest punct de vedere.
     Mașinile recomandate de noi sunt: Dacia Logan și/sau Skoda Fabia.
    Dacă scopul călătoriei tale este unul de afaceri, suntem siguri că ceea ce cauți este ceva ce să atragă atenția și să îți ofere o imagine de impact. Cu toții vrem să ieșim în evidență în fața colegilor noștri și să ne impresionăm partenerii de afaceri.
    Mașinile recomandate de echipa noastră sunt cele din categoria luxury: Mercedes C Class și Mercedes E Class.

 • Care sunt prețurile serviciilor noastre de închiriere?

    Dacă tot am discutat despre mașinile low cost și luxury, ar fi bine să vă prezentăm prețurile unor mașini din aceste categorii.

Durată 2-5 zile 6-10 zile 11-20 zile 21-30 zile week-end
Tarife 60 Euro/zi 55   Euro/zi 50  Euro/zi 45  Euro/zi Contacteaza echipa
Durată 1 luna 2 luni 3 luni 6 luni 1 an
Tarife 1350/luna Eur 1300/luna Eur 1200/luna Eur 1100/luna Eur Contacteaza echipa
Durată 2-5 zile 6-10 zile 11-20 zile 21-30 zile week-end
Tarife 23  Euro/zi 21   Euro/zi 20  Euro/zi 18  Euro/zi Contacteaza echipa
Durată 1 luna 2 luni 3 luni 6 luni 1 an
Tarife 530/luna Eur 480/luna Eur 450/luna Eur 380/luna Eur Contacteaza echipa
 • Pornește în călătoria ta de vis!

    Ceea ce mai ai de făcut pentru a porni pe drumurile călătoriei tale perfecte este să ne contactezi și să ne începem parteneriatul. Acum mai trebuie aleasă mașina, semnat contractul și ești gata de drum!
    Pentru a închiria o mașină, actele necesare sunt: cartea de identitate (buletinul) și permisul de conducere care atestă că ai un minim de 2 ani de experiență la volan. Pentru clienții străini este necesară și prezentarea pașaportului la începerea contractului de închiriere.
    Echipa noastră îți oferă șansa de a fi tu cel ce alege locul de preluare și de predare al mașinii alese. Tot ce mai ai de făcut este să te pregătești de călătorie și să calci pedala de accelerație!
    Mai multe informații găsiți pe site-ul nostru, deci nu evitați să ne faceți o vizită!
   

Articolul Ce trebuie să știi despre serviciile de închirieri auto din  București (P) apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post ITM Prahova anunta noutatile din modelul-cadru al contractului individual de munca
Next post Dosarul cu sina devine ISTORIE!
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept