Ce se intampla cu Termocentrala de la Mintia? Nu va ajunge la fier vechi!

Read Time:53 Second

[ad_1]

Vești despre soarta termocentralei de la Mintia, date azi chiar de ministrul Energiei, Virgil Popescu:

„Termocentrala de la Mintia nu va fi aruncată la fier vechi! Din contră, a fost valorificată la 100% din valoarea sa de piață – astăzi fiind achitată diferența sumei de până la peste 91 milioane de euro.

Noul proprietar va face investiții de peste 1 miliard de euro, iar Ministerul Energiei, în calitate de acționar, a impus ca până la 31 decembrie 2026 să finalizeze proiectul. Totodată, deși inițial investiția urma să fie pentru realizarea unei capacități energetice noi cu o putere instalată de minimum 1.290 Mwh, noul proprietar a stabilit deja soluția tehnică pentru o putere de 1700 Mwh.

Astăzi a fost făcut un nou pas pentru independența energetică a țării noastre. Îi doresc mult succes noului investitor și să finalizeze cât mai repede proiectul de la Mintia!”

Articolul Ce se intampla cu Termocentrala de la Mintia? Nu va ajunge la fier vechi! apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Doua persoane din conducerea Uzinei Mecanice Plopeni, trimisi in judecata de DNA
Next post Transformă-ți întreaga locuință cu ajutorul Neona Interiors (P)
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept