Ce… „prosti”, aia, sa tina deschis pe 2 ianuarie si sa aiba si… 4500 de vizitatori! La Muzeul ASTRA! Aia nu stiu sa ia exemplu de la Ploiesti, sa tina tot inchis!

Read Time:2 Minute, 26 Second

[ad_1]

„2022 – un an în care v-am adus bucurie zi de zi în mica noastră Românie la Muzeul ASTRA!

Am primit în dar o misiune grea, dar pe care am tratat-o cu multă seriozitate, așa cum am fost învățat ca pui de moț la bunu’ meu, fie iertat la Domnu’. Misiunea mea e să păstoresc și să vă ofer mereu acest loc, unde fapte mărețe sunt posibile! Misiunea mea este această echipă fenomen – ASTRA – care (re)prezintă satul românesc pentru cei ce vor urma!

România, a demonstrat prin Muzeul ASTRA că a rămas o țară plină de resurse. Știm să răspundem și să gestionăm orice provocare și putem fi acolo, pe harta turismului cultural la nivel internațional.

Anul 2023 vine cu noi provocări. Fenomenul ASTRA va ști să fie acolo, cum îi șade bine omului gospodar! Vom dezvolta programe culturale de calitate dedicate vouă, tuturor!

An nou cu bine! Aici traditia merge mai departe!”, colinda, în ultima zi a anului 2022, cu gând bun și inspirație… cât cuprinde moțul fain Ciprian Ștefan, neostenitul manager al Complexului Național Muzeal ASTRA din Sibiu. (N.R. Când vezi și auzi și simți… cum gândește un om ca acesta, când vezi cum e LA DATORIE MEREU, pentru că așa simte, parc-ai crede că e… de pe altă planetă și-ți vine așa, să te duci musai acolo!)

Și trebuie cunoscut și… apeciat că, anual, instituția primește aproximativ 400.000 de vizitatori din țară și de peste hotare. (nu 4000, 400 de mii!!!).

Și vă mai spunem ceva: luni, 2 ianuarie,  (teoretic zi liberă!), muzeul cu pricina a fost… DESCHIS. Și nu în zadar, așa cum am aflat chiar de la directorul său, luni, 2 ianuarie, 4500 (!!!) de vizitatori au trecut pragul acestui complex muzeal ce scrie istorie, la propriu. Adicătelea, monșer, oamenii „ăia”, cu doza lor de nebunie… frumoasă, muzeografi, paznici, casieri, angajați în diverse funcții… au ales să meargă la lucru, să fie acolo unde le e locul și rostul, să-și primească oaspeții…  Na, poznă: își înțeleg menirea, și-o asumă! Bravo lor!

Vă mai aduceți aminte?! Cam asta s-a întâmplat și la Cetatea de Scaun a Sucevei, sus, în mândra Bucovină, unʼ s-agață harta-n cui!

 Da, ce… fraieri- în loc să ia exemplul metropolei Ploiești, unde, la mari sărbători sau… oarece „libere” toate-s cu lacătul pe ușă, cu obloanele trase… (să nu cumva să deranjeze vreun turist, vreun om care vrea… CULTURĂ!)

Articolul Ce… „prosti”, aia, sa tina deschis pe 2 ianuarie si sa aiba si… 4500 de vizitatori! La Muzeul ASTRA! Aia nu stiu sa ia exemplu de la Ploiesti, sa tina tot inchis! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Prahova va avea sediu nou
Next post Curs Python. Devino specialist în limbajul folosit de NASA, Google sau Facebook! (P)
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept