Caras-Severin se dezvolta: investitii in valoare de peste 50 milioane lei pentru Resita si Ocna de Fier

Read Time:1 Minute, 12 Second

[ad_1]

Municipiul Reșița și comuna Ocna de Fier (zone industriale de renume, oarecând) au obținut finanțări în valoare de peste 50 milioane lei prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny.

„Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a semnat contractul de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, pentru investiția din Municipiul Reșița în valoare de 43.000.000 lei – „Legătura rutieră între artera principală a Reșiței și parcul industrial și zona de regenerare urbană Mociur, în vederea extinderii transportului în comun – Faza 1+2”.

Totodată s-a semnat și contractul – „Modernizare alimentare cu apă localitatea Ocna de Fier, comuna Ocna de Fier, județul Caraș – Severin”, în valoare de 8.911.196 lei.

 Prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, dispune de un buget de 65,5 miliarde de lei, prin care asigură serviciile de bază în localități (apa, rețeaua de canalizare și gaze) și reabilitează drumurile și podurile.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”, se ridică la 279, în valoare totală de 2.846.803.439,87 de lei”,  a precizat Daniel Surdu, secretar de Stat în Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Articolul Caras-Severin se dezvolta: investitii in valoare de peste 50 milioane lei pentru Resita si Ocna de Fier apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Chiar e o „nenorocire” sa fim precauti, sa actionam preventiv pentru binele copiilor nostri?!
Next post FITI PE FAZA! ANAF a publicat modelul formularului de inregistrare a contractului de inchiriere a locuintelor! Ce trebuie sa faceti?!
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept