CAND VREI, POTI! Si… chiar SALVEZI VIETI! Cum a scapat din ghearele mortii un localnic din Bustenari?!

Read Time:1 Minute, 28 Second

[ad_1]

Read Time:1 Minute, 12 Second

În această după-amiază Serviciul de Ambulanță Prahova a fost solicitat prin apel 112 pentru a interveni în localitatea Buștenari pentru un bărbat de 78 de ani cu insuficiență respiratorie cronică, dependent de concentrator de oxigen.

La locul solicitării s-a deplasat un echipaj medical de urgență cu o ambulanța 4×4 ajungând la pacient cu ajutorul unei echipe a Inspectoratului pentru Situații de Urgență care a intervenit pentru asigurarea accesului (In urma viscolului, drumul de acces fusese blocat de arbori).

Prefectul Virgiliu Daniel Nanu a fost alături de echipele SAJ și ISU la fața locului, pentru a se asigura de eficacitatea intervenției, dar și de finalizarea cu succes a acesteia. Pacientului i-a fost asigurat oxigenul necesar până la urcarea în ambulanță (aici trebuie să amintim și să mulțumim totodată, pentru spiritul civic și dorința de implicare a unui cetățean care fiind în trecere cu ATV-ul prin zona respectivă nu a ezitat să sprijine intervenția).

Pacientul a fost transportat în siguranță către Spitalul Municipal Câmpina, unde i se oferă îngrijirile necesare.

Conducerea Instituției Prefectului mulțumește pe această cale, echipelor ISU Prahova care de-a lungul zilei au avut multiple intervenții din cauza fenomenelor meteo nefavorabile, dar și celorlalte instituții care odată cu activarea comandamentului de iarnă și-au făcut datoria, sprijinind reluarea bunului mers al activităților din județ, atât cât a permis situația în teren.

Fii și tu OM! Poți învăța din întâmplarea asta! Poți lua exemplu!


Happy

Happy
0

0 %


Sad

Sad
0
0 %


Excited

Excited
0
0 %


Sleepy

Sleepy
0

0 %


Angry

Angry
0
0 %


Surprise

Surprise
0
0 %

Articolul CAND VREI, POTI! Si… chiar SALVEZI VIETI! Cum a scapat din ghearele mortii un localnic din Bustenari?! apare prima dată în Prahova Medicala .

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Stiati ca si la Galati a fost viscol?! Du-te, ma, acolo a plouat! BA NU! Dar acolo au curatat si trotuarele, tot ce le-a iesit in cale!
Next post Intereseaza pe cineva? Doua personalitati din sfera culturii, in public, la concertul de joi la Filarmonica
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept