Cand stii si vrei sa daruiesti: Brad de poveste si… cantec la Filarmonica

Read Time:54 Second

[ad_1]

Farmecul sărbătorilor de Crăciun a cuprins încet-încet Filarmonica ploieșteană. Era fiesc, de altfel, ca acei „îngeri cu glas de… sunet frumos” să-mbrățișeze tradiția, să facă ei înșiși dar Străbunului Crăciun pentrin faptă și inspirație!

Și așa se face că de-acum, toți cei care trec pragul iprestigioasei instituții se pot bucura, pe lângă pleiada de evenimente extraordinare, și de un décor special, minunat.

Realizat cu minuțiozitate și talent de colectivul filarmonicii, bradul hand-made reunește, alături de dăruirea celor care au făcut posibilă realizarea lui, bucuria muzicii și… simbolul sfânt al bradului dar și al… artei. Confecționat din partituri, brăduțul ne întâmpină pe toți cu veselia luminițelor și cu eleganța muzicii transpuse pe hârtia ce transmite, și ea, rafinament, inspirație, dăruire.  Poftiți să vă bucurați de sărbători prin… toate evenimentele Filarmonicii, de magia unui Crăciun de poveste!

Articolul Cand stii si vrei sa daruiesti: Brad de poveste si… cantec la Filarmonica a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Poftiti sa traiti experienta In[visible]! In Sectorul 2!
Next post Colinda cu d-alea buneee! Produse romanesti de Craciun in Bucuresti
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept