CADOU de sarbatori, cu munca si… PERFORMANTA, marca TITI TUDOR: Boxerul Iulian Dumitrescu, campion national de seniori la categoria „86 kg”!

Read Time:1 Minute, 38 Second

[ad_1]

E „caldă” știrea și suntem nerăbdători șă o aflați, să aplaudați și campionul și… antrenorul!

Boxerul Iulian Dumitrescu a devenit în această seară, campion naţional de seniori la categoria „86 kg” după ce a trecut în finală clar, la puncte, cu 5-0, de reprezentantul clubului Dinamo, Iura Cureleac.

Sportivul pregătit de Titi Tudor şi Adrian Pîrlogea a cucerit medalia de aur după ce adversarul din „sferturi”, Claudiu Cristea (Mioveni), nu s-a prezentat, şi după o victorie cu 5-0 în semifinala de ieri, cu Vlad Miron (Cluj-Napoca).

Mâine, alţi doi boxeri de la CSM Ploieşti, Georgian Călin (63.5 kg) şi Cosmin Bănică (51 kg), vor lupta pentru a deveni campioni naţionali de tineret!

Georgian va boxa cu Ionuţ Roman (CS Unirea Iaşi) după ce a trecut, în „sferturi”, de Adrian Gherghel (Box Simion) prin RSC în repriza a 2-a şi, în semifinală, de Florin Ioniţă (Rapid Bucureşti), la puncte.

Cosmin îl are ca adversar în finală pe Massimo Molner (CSM Craiova) şi vine după două victorii spectaculoase în primele două tururi: prin RSC în repriza a 3-a în faţa lui Cătălin Sibişan (Metalurgistul Cugir) şi prin abandon în repriza a 3-a  în semifinala cu Alexandru Gândac (Mogoşoaia).

Bilanţul sportivilor de la CSM Ploieşti este completat de medalia de bronz pe care a obţinut-o la „tineret” Leonard Radu (80 kg), boxerul clubului nostru neputând, din păcate, să se prezinte la semifinala de astăzi cu Răzvan Ciobanu (Fălticeni) din cauza unei probleme medicale.

IMPORTANT: Campionatul Naţional de Box pentru Seniori şi Tineret, la care participă aproape 250 de sportivi, se desfăşoară anul acesta la Băleşti, localitate aflată la câţiva kilometri de Târgu Jiu.

Articolul CADOU de sarbatori, cu munca si… PERFORMANTA, marca TITI TUDOR: Boxerul Iulian Dumitrescu, campion national de seniori la categoria „86 kg”! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post  Guvernul a dat UNDA VERDE majorarii punctului de pensie. Explicatii din partea Ministrului Finantelor
Next post Aureolati de marii premii si de feeria aplauzelor, balerinii ONB cuceresc lumea!
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept