Bust al Reginei Maria la Bucov

Read Time:1 Minute, 2 Second

[ad_1]

Astăzi, în Parcul Memorial ”Constantin Stere” de la Bucov, a avut loc evenimentul de dezvelire a bustului Reginei Maria, pe Aleea Făuritorilor Marii Uniri, unde se regăsesc cele mai mari nume ale istoriei noastre! Este al doilea monument dedicat Reginei Maria, în județul Prahova, după cel dezvelit în comuna Blejoi, în urmă cu patru ani.

”Am România în gând, în inimă și în suflet”, spunea Regina Maria, care a pledat cauza României Mari în fața celor mai importanți oameni politici ai începutului de secol XX.

Regina Maria s-a aflat în slujba poporului ei, atât între granițele țării, cât și în afara lor, a fost supranumită Mama Răniților și Regina Soldat, care a luptat pentru întregirea neamului românesc!

„Felicitări Societății Cultural-Istorice ”Mihai Viteazul”pentru menținerea vie a istoriei neamului românesc și a tuturor celor ce au contribuit la constituirea României Mari!”, a punctat liderul PSD Prahova, deputatul Bogdan Toader, pe pagina sa socializare. Alaturi de acesta, la eveniment au mai fost prezenti deputatul Rodica Paraschiv si Adrian Dumitru – primarul comunei Blejoi.

Articolul Bust al Reginei Maria la Bucov a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Intraprenoriatul: oportunitate pentru cei 36% dintre tinerii care vor sa fie antreprenori in viitor
Next post Fonduri europene pentru restaurarea si punerea in valoare a patrimoniului istoric din comuna Drajna
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept