Bogdan Toader: Mina de sare de la Salina Slanic Prahova intra in proces de modernizare

Read Time:57 Second

[ad_1]

Ministrul Economiei, Florin Spătaru, a anunțat ieri, în cadrul ședinței Grupului Senatorilor PSD, că au fost aprobate o serie de investiții la mina de sare de la Salina Slănic.

Unele dintre ele vor contribui la retehnologizarea instalației de măcinare şi ambalare a sării, unde un utilaj nou de frezare, aflat deja în curs de achiziție, va duce la creșterea productivității. De asemenea, investițiile vizează și sectorul turistic, unde fondurile aprobate pentru anul viitor vor permite achiziționarea unui lift nou.

Este un program de investiții absolut necesar și benefic pentru județul Prahova și pentru locuitorii de pe Valea Slănicului, pentru că vor fi create noi locuri de muncă.

„Îi felicit pe colegii mei, doamna senator Laura Mihaela Moagher și domnul senator Stefan Radu Oprea , în demersurile întreprinse pentru realizarea acestui obiectiv atât de necesar prahovenilor”, a scris liderul PSD Prahova, deputatul Bogdan Toader, pe pagina sa de socializare.

Articolul Bogdan Toader: Mina de sare de la Salina Slanic Prahova intra in proces de modernizare a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Program Masa Calda pentru scolari la Floresti si Calinesti
Next post Mircea Dridea, onorat cu meritatul titlu „LEGENDA GSP”
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept