Bogdan Toader: „Dispare, in sfarsit, dosarul cu sina!”

Read Time:51 Second

[ad_1]

Cine nu s-a lovit, măcar o dată-n viață, de imposibilitatea de a depune o serie de documente la ghișeele instituțiilor publice din cauza unui simplu dosar cu șină?

„În cadrul Comisiei pentru Administrație publică și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților, din care fac parte, a fost propus și aprobat un amendament privind interdicția ca instituțiile publice să mai solicite dosar cu şină sau orice alt obiect de papetărie în vederea furnizării unui serviciu public!”, a precizat, pe pagina sa de facebook, liderul PSD Prahova, deputatul Bogdan Toader.

Acest amendament face parte din proiectul Legii privind stabilirea unor măsuri de simplificare la nivelul administraţiei publice centrale, pentru reducerea birocrației și digitalizarea serviciilor de bază ale administraţiei, lege care va intra la vot în Camera Deputaților, care este și for decizional.

Articolul Bogdan Toader: „Dispare, in sfarsit, dosarul cu sina!” a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Ministrul Economiei, la COS Targoviste. Se anunta un plan de investitii de 500.000.000 de euro
Next post Sfe fac angajari la AEROPORTUL INTERNATIONAL BRASOV!
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept