Bogdan Toader: Cazierul judicar se va elibera si in format electronic

Read Time:43 Second

[ad_1]

Deputatul prahovean Bogdan Toader a anuntat, pe pagina sa de socializare, ca în cadrul ședinței de plen a Camerei Deputaților de spatamana trecuta, s-a votat un proiect de lege prin care cazierul judiciar poate fi eliberat și în format electronic.

Noutatea adusă se referă la creşterea operativităţii în obţinerea certificatului de cazier judiciar, în sensul simplificării acestei proceduri.

„Concret, se prevede ca şi eliberarea actului, nu doar depunerea cererii de eliberare, să fie făcută în formă electronică. Astfel, certificatele de cazier judiciar eliberate în formă electronică sunt semnate cu semnătură electronică calificată şi sunt asimilate înscrisurilor autentice”, a precizat deputatul social-democrat.

Articolul Bogdan Toader: Cazierul judicar se va elibera si in format electronic a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post In sfarsit, „SE MISCA” ceva: Investitie de 36.714.300 lei, fara TVA, pentru fluidizarea traficului intre Gara de Sud si Gara de Vest
Next post De ce trebuie să îmi echipez mașina cu anvelope de iarnă – Sfaturi utile! (P)
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept