Bine pentru PLOIESTI! Schimbarea la fata (in ceasul al 12-lea): zona pietonala Unirea-Mercur se repara si se modernizeaza!

Read Time:49 Second

[ad_1]

În sfârșit!!! Zona pietonală din dreptul clădirilor Unirea-Mercur își schimbă fața și asta ÎN BINE! După ce ani buni aii riscai să-ți rupi picioarele și încălțările printre bucățile de gresie și ciment care păreau tocmai ieșite de sub șenilele vreunui tractor, cu un aspect cumplit, dezolant, devenit periculos la orice pas, acum totul ia alt chip.

Se repară, se asfaltează, semodernizează. E vorba de numai câțiva metri, nu de kilometri, nu de nu știu ce arie de anvergură. S-ar fi putut face demult, dar… Dar, vorba-aceea mai bine mai târziu decât niciodată! Era, poate doar o chestiune de voință și de câteva zile de muncă, nu de cine știe ce mare filosofie!!

Articolul Bine pentru PLOIESTI! Schimbarea la fata (in ceasul al 12-lea): zona pietonala Unirea-Mercur se repara si se modernizeaza! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Vesti de impact: cat va costa Gigacaloria la Ploiesti?
Next post Cand este cazul sa angajezi un avocat (P)
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept