Bergenbier revine sponsor oficial al Echipei Nationale de fotbal a Romaniei, dupa 4 ani

Read Time:1 Minute, 1 Second

[ad_1]

Federația Română de Fotbal și Bergenbier S.A. (care detine o unitate de productie la Ploiesti) anunță încheierea unui nou contract de sponsorizare, producătorul de bere revenind în familia tricolorilor după o pauză de 4 ani. Noul contract de sponsorizare este valabil până la finalul anului 2026, anunta frf.ro.

“Salut revenirea brandului Bergenbier în familia echipei naționale, un brand care a fost și va rămâne un prieten apropiat al fotbalui românesc. Acest nou contract este o dovadă a faptului că prieteniile adevărate rezistă în timp. Sunt sigur că, la fel ca și în anii trecuți, împreună putem realiza lucruri importante pentru dezvoltarea celui mai iubit sport din țara noastră. Alături de acest partener de încredere, echipa națională s-a calificat la Euro 2016 după aproape un deceniu de absență de la turneele finale. Sperăm și avem încredere că anul acesta Echipa Națională va reveni în elita fotbalului european”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

Detalii pe Bucuresti Business.

Articolul Bergenbier revine sponsor oficial al Echipei Nationale de fotbal a Romaniei, dupa 4 ani a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Elitium Expert Credit: Partenerul Tău de Încredere în Consultanța Bancară Gratuită
Next post Arkadag is a new modern city of Turkmenistan
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept