Balastiera din Prahova amendata cu ZECI DE MII de lei

Read Time:42 Second

[ad_1]

Garda de Mediu Prahova a aplicat amendă contravențională în valoare de 60.000 lei și sistare de activitate în urma unui control efectuat la o societate cu domeniul de activitate în extracția pietrișul și nisipului, fabricarea betonului, în localitatea Pisculești, județul Prahova.

Potrivit informațiilor oficiale, la verificarea în teren s-a constatat că agentul economic verificat desfășura activitatea de exploatare agregate minerale fără să dețină Autorizație de mediu, activitatea desfășurată făcând obiectul procedurii de autorizate din punct de vedere al protecției mediului

Astfel, pentru încălcarea legislației de mediu, comisarii de mediu au dispus sistarea activității de producție până la obținerea actului de reglementare.

Articolul Balastiera din Prahova amendata cu ZECI DE MII de lei a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post 15.000 de alergatori la startul editiei a 15-a a Raiffeisen Bank Bucharest Marathon
Next post Teatrul Imaginario participa cu „Bucle aurii” la un FESTIVAL INTERNATIONAL la Timisoara!
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept