Avem nevoie de cultura! Tabara de CREATIE LITERARA „Ion Statan” editia a II-a isi deschide portile joi

Read Time:1 Minute, 5 Second

[ad_1]

CREȘTE O TRADIȚIE și-i bine!… Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti și Primăria Municipiului Ploiești, în parteneriat cu Uniunea Scriitorilor din România, organizează, în perioada 06-09 octombrie 2022, TABĂRA DE CREAȚIE LITERARǍ „ION STRATAN” PLOIEȘTI, PRAHOVA, EDIȚIA A II-A.

Deschiderea oficială a Taberei va avea loc în data de 6 octombrie 2022, la ora 17.00, la Biblioteca Județeană „Nicolae Iorga” Ploiești.

 Evenimentul vizează cu prioritate actul cultural în domeniul literaturii, fiind conceput, așa cum neîncredințează organizatorii, ca un schimb cultural între artişti din diferite zone ale ţării, având un pronunţat caracter de lucru. Cu atât mai mult, așadar, avem a ne bucura și a înțelege că AVEM NEVOIE DE CULTURĂ, AVEM NEVOIE DE VERS, DE CUVÂNT, DE CREAȚIE!

La această manifestare culturală vor participa poeţi, membri ai Uniunii Scriitorilor din România, după cum urmează:

1. Nicoleta Popa (Pitești)

2. Cosmin Andrei Tudor (București)

3. Ioan Es. Pop (București)

4. Mihai Firică (Craiova)

5. Marcel Tolcea (Timișoara)

Invitați: Camelia Iuliana Radu, Maria Dobrescu.

Articolul Avem nevoie de cultura! Tabara de CREATIE LITERARA „Ion Statan” editia a II-a isi deschide portile joi a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Teatrul Imaginario participa cu „Bucle aurii” la un FESTIVAL INTERNATIONAL la Timisoara!
Next post Asociatia Energia Inteligenta: „Mult asteptatele masuri ale UE pentru piata de energie si gaze, nu aduc facturi mai mici”
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept