Avarie la o rafinarie din Prahova. Ce a comunicat Garda de Mediu Prahova?

Read Time:1 Minute, 0 Second

[ad_1]

În această dimineață Garda Națională de Mediu- Comisariatul Județean Prahova a fost anunțată  prin apel 112 de o avarie produsă la rafinăria din localitatea Brazi .

„Din primele informații obținute de la fața locului, avaria s-a produs ca urmare a căderii de tensiune din stația electrică proprie a operatorului, astfel s-a oprit accidental funcționarea cazanelor de abur ceea ce a condus la oprirea forțată a mai multor instalații tehnologice.

  În procesul de repornire al instalației tehnologice,  ca urmare a unor defecțiuni la sistemul de separare catalizator de gazele arse, acestea nu au mai urmat traseul de filtrare, ceea ce a condus la  eliberarea în atmosferă de pulberi (un praf de culoare albă) cu miros un sfecific provocând disconfort locuitorilor din împrejurimi.

  Procesul de repornire este în continuare în desfășurare în vederea asigurării atingerii parametrilor de funcționare.

La finalizarea verificărilor vom reveni cu rezultatul controlului”, au transmis miercuri reprezentanții Gărzii de Mediu Prahova.

foto: ziare.com

Articolul Avarie la o rafinarie din Prahova. Ce a comunicat Garda de Mediu Prahova? a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Elicopterul SMURD, interventie speciala la Sinaia pentru salvarea unui copilas nascut in aceasta dimineata
Next post Fibromul Uterin – Cea mai comună problemă a femeilor (P)
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept