Aureolati de marii premii si de feeria aplauzelor, balerinii ONB cuceresc lumea!

Read Time:1 Minute, 26 Second

[ad_1]

„Realul succes și aprecierea publicului de care s-au bucurat cele doua premiere Raymonda și Lacul Lebedelor, confirma progresul și valoarea balerinilor noștri care sunt remarcați si apreciati la cel mai înalt nivel, în tara și străinătate! In acesta vara, în urma recomandarii mele, cuplul de primi balerini Cristina Dijmaru și Bogdan Canila au participat în Coreea de Sud la un concurs-festival unde au câștigat Grand Prix-ul! Apoi, am repetat și am făcut deplasarea la Rimini, Italia, împreună cu trioul de primi balerini Rin Okuno, Erina Yoshie și Robert Enache care au dansat Baiadera! Acum repet tot cu Rin și Robert Spărgătorul de Nuci, pentru a dansa 3 spectacole la Milano, cu compania Balleto di Milano, la propunerea mea. Apoi, avem în lucru participarea la o gală de balet la Salzburg, Austria, spectacol și gala de balet la Brno, Cehia, un  spectacol cu Don Quijote în Italia, la Rimini și două turnee tot în Italia, cu Giselle, în martie și mai 2023!”

Sunt acestea mărturisirile maestrului Alin Gheorghiu, Consilier Onorific Balet al Directorului General al ONB la Opera Națională București.

Evenimente, premii, turnee pe meridiane… poveste, trudă, performanță: aur pe poante– altfel cum ai putea numi toate acestea la un loc, vorbind de tot ceea ce întrupează și dăuiesc artiștii Operei Naționale din București?!

Aflând acestea, nu vă vine așa, o sete, o poftă să-I îmbățișați și să-ndrăzniți să le urmăriți cu gândul, cu mângăierea, urma pașilor pe poane, care compun povești pe scenă?!     

sursa foto:Alin Gheorghiu

Articolul Aureolati de marii premii si de feeria aplauzelor, balerinii ONB cuceresc lumea! apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post CADOU de sarbatori, cu munca si… PERFORMANTA, marca TITI TUDOR: Boxerul Iulian Dumitrescu, campion national de seniori la categoria „86 kg”!
Next post Peste 70 de constructii ilegale desfiintate in Sectorul 2
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept