Atospeciala de pompieri rasturnata la Aeroportul Otopeni. Traficul aerian nu a fost afectat

Read Time:1 Minute, 12 Second

[ad_1]

In aceasta dimineata, la ora 06.40, o autospecială de pompieri aparținând Serviciului Salvare Stingere Incendii de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București s-a răsturnat, în timp ce se deplasa pe platforma aeroportului. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

„Traficul aerian se desfășoară în siguranță, nicio cursă nu a fost afectată. La această oră, se lucrează pentru a repune autospeciala pe roți și a o tracta la o poziție izolată. Serviciul Salvare Stingere Incendii este operațional, acționând cu alte 5 autospeciale pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București. Categoria de operare a aeroportului nu a fost afectată.

Incidentul este anchetat atât de către Poliția Transporturi Aeriene, cât și de către aeroport. Conducerea Companiei Naționale Aeroporturi București va lua cele mai drastice măsuri pentru a preveni astfel de incidente pe platforma aeroportuară”, se arata intr-o informare a Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.

UPDATE:
La ora 10.45, autospeciala de pompieri a fost repusă pe roți, cu forțe și utilaje proprii ale Companiei Naționale Aeroporturi București. În prezent, mașina se află la baza de mentenanță, pentru continuarea investigațiilor.

Pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene. Pistele, platformele şi căile de rulare sunt deschise şi operaţionale.

Articolul Atospeciala de pompieri rasturnata la Aeroportul Otopeni. Traficul aerian nu a fost afectat apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Pasi de urmat pentru a gasi avocatul perfect pentru cazul tau (P)
Next post MOMENTE EMOŢIONANTE LA COLEGIUL MIHAI VITEAZUL BUCUREŞTI
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept