Aritmetica unui FURT de proportii: Au fost 208. Si-au mai ramas 28! N-a disparut ZERO-ul de la mijloc, ci… 180. De oi!

Read Time:56 Second

[ad_1]

Aflăm de la IPJ Prahova: În cursul dimineții de miercuri polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Blejoi au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 34 de ani din comuna Târgșoru Vechi despre faptul că i-au fost sustrase 180 de oi, de pe un teren din localitatea amintită.

În baza sesizării, polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, ei înșișifiind uluiți de… reușita furtului de asemenea proporții!

În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și se efectuează cercetări în vederea identificării făptașilor și tragerii la răspunderea penală a acestora.

De menționat, în urma teribilului eveniment, proprietarul a mai rămas numai cu 28 de oi.

Nu o oaie, nu două, nu trei… aproape 200! Ăsta da tupeu de infractor…

foto: YouTube

Articolul Aritmetica unui FURT de proportii: Au fost 208. Si-au mai ramas 28! N-a disparut ZERO-ul de la mijloc, ci… 180. De oi! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post SUA- angajament: Finantarea cu 53 milioane de dolari fazele a doua si a treia, de lucrari preliminare pentru constructia reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda
Next post Portalul ANAF, în mentenanță vineri, 11 noiembrie 2022
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept