AR TREBUI sa intereseze: Incep inscrierile la Olimpiada A.S.F., un concurs national de educatie financiara pentru elevii claselor a VIII-a si a XI-a!

Read Time:1 Minute, 22 Second

[ad_1]

Autoritatea de Supraveghere Financiară, în parteneriat cu Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România, organizează cea de a doua ediție a concursului național de educație financiară – Olimpiada A.S.F., dedicat tuturor elevilor de clasa a VIII-a și a XI-a din România.Înscrierile la concurs pot fi efectuate în perioada 4-17 octombrie 2022.

IMPORTANT: Concursul este structurat în trei etape și se va desfășura online în perioada 26 noiembrie 2022 – 25 martie 2023, prima etapă fiind programată în data de 26 noiembrie 2022, iar ultima în data de 25 martie 2023 în cadrul săptămânii dedicate evenimentului internațional Global Money Week 2023.

Olimpiada A.S.F. își propune să contribuie activ la creșterea nivelului de educație financiară în rândul tinerilor. Este important ca ei să cunoască în mod corect principiile și mecanismele pieței financiare non-bancare, precum și produsele și serviciile aferente acesteia.

Dotată cu premii atractive, Olimpiada A.S.F. va fi și ocazia de a promova școlile și liceele care au înțeles importanța educației financiare în pregătirea tinerilor pentru viitor. Regulamentul concursului și informații utile despre înscriere se găsesc pe site-ul https://edutime.ro/olimpiada-asf/.

Înscrierile la concurs sunt deschise tuturor elevilor de clasa a VIII-a și a XI-a de la unități școlare din România, indiferent de tipul acestora.

Articolul AR TREBUI sa intereseze: Incep inscrierile la Olimpiada A.S.F., un concurs national de educatie financiara pentru elevii claselor a VIII-a si a XI-a! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Noi lucrari la un pod rutier in zona Sinaia. Din nou trafic de cosmar in zona
Next post Dezvoltare durabila: Lideri si experti europeni, prezenti la Bucuresti
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept