Aprooape 1000 de statii de transport public din Bucuresti vor afisa digital toate informatiile de care aveti nevoie!

Read Time:50 Second

[ad_1]

WOW! 968 de stații de transport public din Capitală vor avea panouri digitale pe care vor fi afișate informații în timp real, referitoare la organizarea și programul de circulație al vehiculelor. Datele vor fi furnizate călătorilor atât vizual cât și audio.

„Am depus o cerere de finanțare prin PNRR, aflată în etapa de evaluare, iar în ședința de consiliu de ieri s-au aprobat modificările necesare solicitate de finanțator pentru aprobarea proiectului.

Valoarea finanțării prin PNRR este de 5,68 milioane de euro fără TVA.

Investițiile vor consta în echipamente (panouri digitale) cu sisteme de susținere, respectiv software de management al panourilor digitale și componente de software pentru conectarea sistemului finanțat la bazele de date existente”, a venit cu precizări, în cursul săptămânii,  primarul general al capitalei, Nicușor Dan.

Articolul Aprooape 1000 de statii de transport public din Bucuresti vor afisa digital toate informatiile de care aveti nevoie! apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post PERICOL PUBLIC: RECORD ABSOLUT DE ALCOOLEMIE combinat cu… cannabis, la un sofer in Mehedinti
Next post DSU IN ALERTA: Mii de mijloace tehnice si mii de echipaje gata sa intervina in situatii critice generate de furia naturii
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept