APLAUZE: Spectacolul „Toxic”al Teatrului ploiestean, asta-seara, pe scena unui Festival National la Ramnicu Valcea

Read Time:50 Second

[ad_1]

ONORANT!

Spectacolul „Toxic”, de Bruce Kane, regia Florin Piersic jr., participă, în această seară, la cea de-a treia ediție a Festivalului de Teatru VERSUS. Reprezentația va avea loc în sala mare a Teatrului „Anton Pann” Râmnicu Vâlcea, de la ora 19.00.

Trebuie știut că această participare continuă seria prezențelor în festivaluri, după Festivalul Național de Teatru „Săptămâna Comediei” de la Brașov, unde a fost recompensat cu Premiul Special al Juriului, și Festivalul Internațional de Teatru „Liviu Ciulei” de la Pitești.

Festivalul de Teatru VERSUS este organizat de Teatrul „Anton Pann” Râmnicu Vâlcea și își propune să reprezinte un spațiu de comuniune artistică, de schimburi de idei și de experiență, de creație și inspirație, tema ediției din acest an fiind „actor Versus marionetă”.

Articolul APLAUZE: Spectacolul „Toxic”al Teatrului ploiestean, asta-seara, pe scena unui Festival National la Ramnicu Valcea a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Ce tupeu, domnule, cum incalca aia legea! GRATIS la Muzeul de Istorie Casa Altemberger din Sibiu, de 1 Decembrie! Noi de ce nu luam exemplu???
Next post FOTOGRAFIE DE COLECTIE: Ceasul de la Podul Halelor
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept