Amenzi de peste 50.000 lei ale politistilor prahoveni aplicate intr-o singura zi

Read Time:1 Minute, 11 Second

[ad_1]

La data de 27 noiembrie a.c., la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier, din cadrul Poliției municipiului Ploiești, a orașelor Breaza și Plopeni, precum și cei din cadrul Secției de poliție rurală Ciorani au organizat și desfășurat mai multe acțiuni, în mai multe intervale orare.

Zonele vizate au fost drumurile naționale din județ, municipiul Ploiești, orașele Breaza și Plopeni, precum și mai multe comune de pe raza de competență a Secțiilor de Poliție Rurală Ciorani și Blejoi.

Astfel, polițiștii prahoveni au acționat pe linie rutieră, în scopul prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, cu accent pe depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimului legal de viteză, dar și privind depistarea conducătorilor auto sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Pe parcursul întregii zile au fost controlate peste 400 de autovehicule, fiind efectuate aproximativ 230 de testări cu aparatul etilotest.

De asemenea, pentru neregulile constatate au fost aplicate 140 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea, 40 fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Valoarea totală a sancțiunilor este de 53.595 de lei.

În urma abaterilor săvârșite de conducătorii auto au fost reținute 7 permise de conducere.

Articolul Amenzi de peste 50.000 lei ale politistilor prahoveni aplicate intr-o singura zi a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Anuntul ITM Prahova in legatura cu zilele libere din aceasta saptamana
Next post AFI Ploiești este #mallin pentru sărbătorile de iarnă
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept