Alexandru Macovei (CS Petrolul Ploiesti), la o etapa de Circuit Mondial la scrima U20 in Italia

Read Time:45 Second

[ad_1]

Floretistul Alexandru Macovei, legitimat la Clubul Sportiv Petrolul Ploiești, a reprezentat tara noastră la etapa de Circuit Mondial la categoria Juniori U20 la scrimă, care a avut loc in perioada 5-8 ianuarie 2023, în Italia, la Udine, informeaza site-ul oficial al CS Petrolul Ploiesti.
În competitie au întrat 195 de floretiști reprezentând 33 de țări.
Având o grupă cu trăgători experimentați, Alexandru a reușit sa treacă mai departe cu două victorii, dar în prima eliminare a pierdut în fata australianului Colgan Thomas, încheind pe pozitia 137.
Întors în țară, el își continuă antrenamentele sub supravegherea antrenorului Claudiu Moldanschi, pentru Campionatul Național de floretă juniori din 25 ianuarie.

Articolul Alexandru Macovei (CS Petrolul Ploiesti), la o etapa de Circuit Mondial la scrima U20 in Italia a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post A fost desemnat castigatorul procedurii de achizitie pentru elaborarea studiului de fezabilitate aferent Drumului Radial 1-Vest Expres (DR1)
Next post Accident mortal la Beljoi. „La indigo” cu acela de la Iordacheanu de acum 2 zile
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept