ALERTA: RISC INSEMNAT de AVALANSA, in Bucegi!

Read Time:55 Second

[ad_1]

„ATENȚIONARE pentru această minivacanță!

La altitudini de peste 1800 m există un risc însemnat de avalanșă. Vântul a depus cantități importante de zăpadă pe văi, iar pe pantele nordice a creat plăci, care se pot desprinde la supraîncărcare. În perioada următoare, conform prognozei, se anunță depunerea unui nou strat de zăpadă la peste 1800 m, ceea ce va crește riscul producerii unor avalanșe. În acest moment avem 100 cm zăpadă la Vf. Omu, dar acumulările cauzate de vânt sunt și de 3-4 m.

Menționăm că toate traseele turistice de abrupt nu sunt practicabile în sezonul de iarnă. Lista traseelor montane din județul Prahova, declarate închise în sezonul de iarnă, o puteți consulta pe www.salvamontprahova.ro .

Sfătuim turiștii să nu se aventureze în zona montană înaltă și să parcurgă doar traseele turistice aflate la baza muntelui”, este mesajultranmsi vineri dimineață de către salvamontiștii prahoveni. NU LUAȚI ÎN ȘAGĂ!

Articolul ALERTA: RISC INSEMNAT de AVALANSA, in Bucegi! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post 24 IANUARIE: Trenul Unirii circula de la Bucuresti la Iasi. La Ploiesti opreste la 07:01
Next post EXCLUSIV: Maestrul Eugen Petri, o adevarata emblema culturala a Prahovei, la un Simpozion International de Sculptura in India
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept