ALERTA CU BOMBA la un mall din sudul capitalei

Read Time:56 Second

[ad_1]

Aproximativ 2.000 de oameni au fost evacuați din mall-ul Sun Plaza din București joi, 22 decembrie, după o amenințare cu bombă.

Potrivit anchettaorilor, alerta a fost dată după ce pe adresa de mail a unei companii care operează în mall-ul din sudul Capitalei a fost primită o… amenințare cu bombă.

La centrul comercial s-au deplasat de urgență forte impresionante: zeci de polițiști și ofițeri antitero, geniști, care i-au evacuat pe oamenii aflați în interior.

După ce au făcut verificări minuțioase, forțele de ordine au stabilit că, așa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor, a fost vorba despre o… alertă falsă.

Mall-ul și-a reluat activitatea, iar autoritățile încearcă să îl identifice pe cel care a avut idea dea trimite un astfel de mail.

Pentru o perioadă scurtă de timp,din motive de siguranță și pentru fluidizarea traficului, liniile de transport public nu au efectuat stații în zona cu pricina.

Sursa foto: Antena 3 CNN

Articolul ALERTA CU BOMBA la un mall din sudul capitalei apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Cum a inceput feeria luminioasa a Craciunului… modern? Un alt 22 Decembrie. FOTO-DOCUMENT
Next post MOS CRACIUN pentru Teatrul de Vara „Nicolae Balcescu” din capitala
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept