AFLATI ACUM: Stadiul lucrarilor de reabilitare a retelei de termoficare Obiectiv 5 – Magistrala Progresu Berceni

Read Time:1 Minute, 5 Second

[ad_1]

Primarul General, Nicușor Dan: ”Lucrările de modernizare a sistemului de termoficare pe șantierul deschis în zona Șoseaua Olteniței – Bd. Constantin Brâncoveanu sunt în grafic.

Până în prezent, au fost schimbate conducte pe o lungime de 1,6 km, dintre care 650 m au fost deja dați în exploatare.

Aceste lucrări sunt aferente Obiectivului 5 – Magistrala Progresu Berceni, cu o lungime totală de 7,8 km. Au fost demarate în luna mai a acestui an și sunt executate de Asocierea Construcții Erbașu și Consix Construcții SRL.

Modernizarea conductelor va continua și pe parcursul sezonului rece, fără a afecta furnizarea cu apă caldă și căldură pentru locuitorii din zonă, întrucât se vor instala țevi de provizorat și se vor înlocui doar racordurile, conducte de dimensiuni mai mici.”

Termenul de execuție este de 12 luni, iar valoarea investiției este de 33 de milioane lei fără TVA.

În acest moment, sunt deschise în Capitală 4 mari șantiere pentru reabilitarea rețelei de termoficare pe o lungime totală de aproximativ 44 km, în zone precum Bd. Iancu de Hunedoara, Calea Ferentari, Șoseaua Pantelimon, Bd. Constantin Brâncoveanu”.

Articolul AFLATI ACUM: Stadiul lucrarilor de reabilitare a retelei de termoficare Obiectiv 5 – Magistrala Progresu Berceni apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Ministrul Apararii Nationale SI-A DAT DEMISIA!
Next post Tara, tara, vrem… JANDARMI!
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept