Administratia bucuresteana cauta solutii pentru salvarea Cismigiului din… „ghearele” ciorilor…

Read Time:1 Minute, 4 Second

[ad_1]

Viceprimarul Capitalei, Horia Tomescu, anunță testarea unor noi soluții pentru rezolvarea problemelor cauzate de păsări în parcul Cișmigiu.

“După ani de zile de când problema mizeriei lăsată de păsări în Cișmigiu a rămas fără rezolvare, testăm soluții pentru a alunga păsările din parc.

În cadrul studiului ”Ciorile din Grădina Cișmigiu. Vecini cu aripi”, proiect câștigător în cadrul secțiunii de bugetare participativă, Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti a desfășurat o acțiune cu caracter experimental.

Vrem să verificăm eficiența metodelor de izgonire a păsărilor care murdăresc aleile, băncile și locurile de joacă, cu ajutorul păsărilor de pradă dresate special în acest scop. Astfel, zona parcului a fost survolată de păsări răpitoare antrenate de specialiști să sperie și să gonească populația de păsări ce revine zi de zi în Cișmigiu.

Vreau să mă asigur că oamenii își pot petrece timpul liber într-un parc civilizat, în care să se poată bucura și de natură, dar și de curățenia pe care o așteaptă”.

Istoricul, feericul parc din centrul capitalei merită respect, merită șansa la normalitate- în fond, șansa la a-și păstra farmecul ce i-a fost destinat…

Articolul Administratia bucuresteana cauta solutii pentru salvarea Cismigiului din… „ghearele” ciorilor… apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Perchezitii in Bucuresti si alte 4 judete; prejudiciu de 10 milioane lei cu produse accizabile
Next post Prejudiciu de 10 milioane lei cu produse accizabile; perchezitii in Prahova, Bucuresti si alte 3 judete
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept